Изненада! Емилия Масларова джитка с вехта кола

18 Октомври 2021, 16:00


Журналисти забелязаха как след заседание на БСП на „Позитано“ 20 от платен паркинг си тръгват със своите лични коли двама от предишните парламенти.

 

Първо се появява младият социалист Стефан Бурджев. Той си тръгва от паркинга с нов Мерцедес, високопроходим автомобил, по народному джип.

 

Справка сочи, че минимална му цена е 148 000 лв. без ДДС или 177 600 лв. крайна цена, но специално модификацията, която бившият и бъдещ депутат подкара свойски, струва 167 000 лв. без ДДС или крайна цена от 200 400 лв. По ирония на съдбата — толкова са неплатените на партията столетница за сградата на „Позитано" за цели 2 години.

 

Наскоро областната администрация (в лицето на своя зам.-управител - щерката на синдикалистката Янка Такева, назначена от кабинета Борисов 3) си ги иска, за да ги прибере в държавната хазна, а БСП отказва да плати, като даже заплашва със съд държавата. 35-годишният паралия Бурджев стана депутат още на 31 години през 2017 г. и се издигна до секретар на изпълнителното бюро от 25 май т.г. Той е нещо като секретар на ЦК на БКП от едно време, но тогава бяха много - десетина в различните години на соца, а сега са само трима, пише „Минаха години“.

 

За сравнение, втората забелязана Емилия Масларова, си тръгва минути след него от същия паркинг със старо Субару на видима възраст около 13 години, чиято цена е под 3% от стойността на Мерцедеса на соц лъвчето Стефчо Бурджев. Докато бе в изпълнителната власт като социален министър, Масларова беше митологизирана от медиите с внушения за богатства, бижута и тоалети.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени