Жалко! Павел на Преслава й КРЪШКА със салонна управителка от 2 месеца! Всички знаят, само певицата - не

https://hotarena.net/laifstail/jalko-pavel-na-preslava-i-krashka-sas-salonna-upravitelka-ot-2-meseca-vsichki-znaiat-samo-pevicata-ne HotArena.net
Жалко! Павел на Преслава й КРЪШКА със салонна управителка от 2 месеца! Всички знаят, само певицата - не

Фолк певицата Преслава, която преди около година роди дъщеря на любиммия си Павел, не предполага, че той я мами системно, научи HotArena.

 

В нощния живот на столицата нищо не остава скрито – говори се, че той си има любовница, която е салонна управителка на известна столична дискотека.

 

Бизнесменът съвсем го е ударил през просото и не се спира въпреки малката Паола. И докато фолк звездата се чуди как да съчетава изявите си с грижите за детето, той явно е зает с по-интересни занимания. Отношенията между двамата все още са привидно добри, а Преслава не подозира какво се случва, след като той излезе от общия им дом, писа „Галерия“.

 

Певицата вярвала, че най-сетне е намерила любовта и я очаква безоблачно щастие. Тя не давала ухо на твърденията, че той върти свалки вечер, и „еднодневките“, които биха могли да му завъртят главата, не я притеснявали.

 

Тръпката между баровеца и шефката на заведението обаче се задържала вече втори месец, което си е сериозна предпоставка за проблеми.

 

Според близките на Преслава, тя и Павел нямат голямо бъдеще, независимо, че имат дете. Двамата нямат сключен брак и засега разчитат на съвместно съжителство. Този факт подсказал на майката на брюнетката, че мъжът до нея надали е от най-отговорните, щом още не е поискал ръката на добричлийката и не е готов да се врече във вярност.

12 Коментара

Ggg

преди 4 години

Някой,който знае моля да се включи...аз имам някакво мнение,но ще изчакам да видя дали се припокрива с някои от коментарите..

Коментирай

Петър

преди 4 години

Че то цяла София знае за кръшканетата му

Коментирай

Сирене по френски

преди 4 години

Тоя австралопитек, какъв бизнесмен е?

Коментирай

Ei Preslava maikata vi eba

преди 4 години

Mnogo vi hurka v dushata che pravi ludnica i furor postoqnno.... Smeshki ahahah

Коментирай

...

преди 4 години

Че той постоянно е с нея.Тя като качва клипчета и лайфове той е все с нея.По участия е с нея,в свободното й време си хравят разходки.

Коментирай

Emi

преди 4 години

Тя се обезобрази заради тоя грозофил. Ама квото сам си направиш, друг не може да ти направи....

Коментирай

ми ше кръшка

преди 4 години

с тоя вампир ли да се ебе дето носа и гкеда тенето. след жена като мария цветкова тая селянка Петя не може да го задържи, той е бил и с златка а жена му емилия също е хубава. с тая е заради известноста и и кинтите

Коментирай

даниела

преди 4 години

е то цяла софия знае и че тая наркоманка е любовница на любо чука и не се е спирала.явно и двамата си кръшкат ама какво д аочакваш от селяни като тях

Коментирай

Николегка

преди 4 години

Заради този глупак Преслава не прилича на нищо- грозната муцуна - кръшка. Ма и Прелава как ги намира се такива грозници, дето избиват комплексите си на нея.

Коментирай

ot priqtel na preslava znam:)

преди 4 години

Nikoi ne krashka,no galena i nikoleta plashtat statii.Mi ne,preslava e adski shtastliva.znam,che vi razocharovam,osobeno nikoleta-koito q sreshtne i pochva s izneverite,no ima i shtastlivi momicheta kato preslava i tova boli:))znam:))))

Коментирай

И тази

преди 4 години

е "мнооого щастлива", разбира се... Като кукуто Софка.

Коментирай

!

преди 4 години

Я не се излагай! На Галена не и пука за наркоманката от Добрич, поради простата причина, че първата има всичко, за което Креслава може само да мечтае - прекрасен мъж, който я носи на ръце, две сладки момченца и кариера, която Преса Белото може да гледа само през крив макарон. Цигането е толкова отчаяно и озлобено, че дори си направи носът като този на Галена!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.