Жана Бергендорф спря белото, но се пропи

15 Януари 2023, 12:00


В тежка депресия е изпаднала Жана Бергендорф, разкриват хора от обкръжението й. За да си стъпи на краката, тя е започнала да търси утеха в чашката. „Сега наистина не се дрогира, но за сметка на това пие като руски казак – сигурно по бутилка на ден”, разкриват изумени колеги на рокаджийката.

 

Жана почти нямала ангажименти и приходи и се съгласявала да пее по партита за по 200-300 лева. Често нямала пари дори да си плати тока. Бергендорф загубила всякакъв живец и карала на принципа „Ден да мине, друг да дойде”.

Занамерила дори външния си вид. Приятелите й били учудени, че ходи облечена в някакъв шантав стил между клошарска мода и грънч – сякаш току-що изскочила от казана за боклук. Често дрехите й били напълно несъчетаеми и неизгладени, но тя изобщо не се притеснявала от това. Казвала, че обмисля проекти и не се интересува как изглежда. От нерви започнала да качва кила и стрелките на кантара вървели стремглаво към 100. Това също нямало значение за певицата. Жана била категорично против диетите. Вярвала че може да отслабне и от самосебе си, ако не живее под стрес. Уви, в живота й се случвали все неща, които я травмирали. Вместо да печели нови приятели, губела стари.

„Жана стана друг човек. Затвори се - почти не излиза, рядко се среща с приятели. Когато го прави, винаги си носи пиене в ръка. Движи с по две бутилки – уиски или водка в найлонови торбички, като руски пияндурник. Вади си от торбата и отпива - директно от шишето. Изглежда една такава - замечтана. Както е отнесена от вихъра, така се включва по определена тема. Спряла е с дрогата, но е отключила друга зависимост – към алкохола. Жана няма спестени хилядарки, защото е с широки пръсти и профука дори парите, които спечели от лотарията. Има малцина приятели. Ако я поканят на гости, ходи. Никога не се натрапва”, издават запознати с душевните терзания на пропадналата певица.

Любовният живот на колоритната изпълнителка никога не е бил лек. Ако върнем лентата назад, ще стигнем до бившата й половинка Леандър Франсиско Янес, познат като Лео от мъжката формация „Максимус”. Двамата изживяват  драматична връзка с множество скандали, раздели и събирания. В крайна сметка отношенията им стигат до Темида. Лео се ожали пред съда, че е жертва на домашно насилие от нейна страна. Според него основна вина за битовите скандали и домашните мелета имала Бергендорф. Ядосала ли се, ставало страшно, запретвала ръкави и нанасяла яки тупаници на вече бившата си половинка. Преди години красавицата пък се похвали, че е сгодена. Обект на чувствата й е Симеон Ставрев. От оскъдната информация, поместена в официалния му профил в социалната мрежа става ясно, че той е привърженик на футболен клуб „Левски”. Двамата обаче скоро след това се разделили и изпълнителката отново е сама.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени