Жаси от „Сделка или не” се отдаде на бебета и домакинство, стана и доктор по икономика

https://hotarena.net/laifstail/jasi-ot-sdelka-ili-ne-se-otdade-na-bebeta-i-domakinstvo-stana-i-doktor-po-ikonomika HotArena.net
Жаси от „Сделка или не”  се отдаде на бебета и домакинство, стана и доктор по икономика
Бившата асистентка на Румен Луканов в „Сделка или не” Жаси с гордост е окачила диплома за доктор по икономически науки на стената на дома си. Русокосата манекенка избра да изчезне от светското пространство и да се фокусира на значимите неща в живота си, но това едва ли й е напълно достатъчно. Паралелно със завършването на образованието си, тя отгледа три деца от мъжа си и сега се е насочила смело към рекламния бизнес.

От няколко месеца Жаси драпа със зъби и нокти да се докаже като инфлуизър – човек, който представя нови продукти и привлича нови клиенти на големи компании. За целта бившата телевизионна звезда се опитва да показва всеки ден парченца от живота си в социалните мрежи и лична страница. Тя носи името „Наръчник на съвременната лейди” и в нея блондинката почти постоянно бълва своите впечатления и вълнения от майчинството и домакинството.

„Ще излъжа, ако кажа, че ми е много лесно да отглеждаш три деца, защото от много време не съм се наспивала качествено, но истината е, че осъзнавам колко разглезени сме станали с удобствата на съвременния свят. Нашите пра-баби и дядовци са отглеждали по много повече деца, при много по-трудни условия и за тях това е било нещо нормално, а на мен всеки ден ми се случва да ме питат трудно ли ни е, все едно с мъжа ми вършим нещо изключително. В България средният брой деца на семейство към 2017 г. е 1.4, което значи, че повече от половината семейства тук имат по едно дете. За мен тази статистика е притеснителна и се опитвам с личен пример да покажа, че да отглеждаш повече от две деца в България не е нито страшно, нито толкова трудно. Предполагам, че опасенията на повечето хора са свързани с несигурното ни ежедневие, но аз знам, че децата носят късмет и са най-големият източник на мотивация за развитие, както на отделната личност, така и на обществото като цяло”, продължава да изповядва максимата си за живота асистентката на Румен Луканов. 

Разбира се, за нея едва ли има каквато и да е несигурност в грижите за отрочетата й. Все пак мъжът й печели добре от бизнеса си с вериги за бързо хранене. Иронията е, че самата Жасмина не вкусва от продукцията, с която той трупа милионите си. Моделката налага желязна дисциплина на децата си и не им позволява да се тъпчат с полуфабрикати, пържено и пакетирано. Сама държи да приготвя храната в дома си и да следи в нея да има основно продукти отгледани по екологичен начин, пише \"Уикенд\"

4 Коментара

Рони

преди 6 години

Да са й живи и здраво децата, но според мен ги гледа с кой знае колко детегледачки. Освен това и домашните помощнички няма да са малко на брой.

Коментирай

Ани

преди 6 години

Жаси, от тези пластики си неузнаваема! Преди имаше излъчване, сега на нищо не приличаш!

Коментирай

н

преди 6 години

Същата си е открай време. Остаряване му се вика, не "пластики". Хората, които са в публичното полезрение, когато се променят с годините, защото е нормално всеки бавно и неусетно да се променя, публиката вечно приписва това на "пластики". Сякаш никой не осъзнава, че и те остаряват и че за тях също времето минава и се променят малко или много.

Коментирай

лейте ми куршум

преди 6 години

Шъ повърнЪ. Мяза на Антония Петрова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.