Жаси от Сделка или не стана доктор по икономика

https://hotarena.net/az-jenata/jasi-ot-sdelka-ili-ne-stana-doktor-po-ikonomika HotArena.net
Жаси от Сделка или не стана доктор по икономика

Сексапилната асистентка от предаването „Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега носи фамилията на мъжа си Маджид, заряза кариерата си на тв водеща и модел, за да се посвети на наследниците си и следването, защото вече е дипломиран доктор по икономика, узна HotArena.

 

Докато е бременна с трите си деца – две момичета и едно момче, които се раждат през 2014, 2015 и 2016 година, Жаси пише и успешно защитава докторантура. В този период тя изтрива всички социални мрежи и живее в безсънен режим. Намира време само да тренира и още на втория месец  след ражданията е с плочки на корема.

 

Сега, като се връща назад, тя дори се чуди как е издържала, защото с дни не излизала от вкъщи, не се сещала и да яде, погълната от учебниците и пишейки докторантурата си. Малцина могат да го повярват, защото на пръв поглед блондинката прилича по-скоро на празноглава кукла. Тя обаче обяснява академичната си кариера с традициите в семейството си. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й – доктор в областта на маркетинга.

 

„Още от малки родителите ни са кодирали в съзнанието ни, че трябва да се учи и е добре да бъдем отличнички. В противен случай какво ли? Ще метем улиците – така ни „заплашваше“ мама“, споделя Жаси.

 

Баща й пък втълпява на дъщерите си, че да защитят докторантура е нещо съвсем естествено, задължително и нормално. Той винаги се отнася снизходително към жени, които се грижат само за външния си вид, а не полагат никакво усилие да развиват най-горната част на тялото си. Още от малки той възпитава и двете си дъщери като войници и дори не им дава да си продупчат ушите като ученички. И двете работят още от тийнейджърки, като Жасмина си изкарва дневни по време на лятната ваканция на 14 години в галерия в родния си град Бургас, пише България днес.

3 Коментара

Зара

преди 2 години

Тази платена статия я писахме скоро за зъблата Жасмина

Коментирай

Биби

преди 2 години

С баща професор и утъпкани пътеки лесно става, въпреки голямото четене

Коментирай

11

преди 2 години

Спрете се с това безсмислено плюене по български на всичко нормално, добро, красиво и умно. Замислете се, че всичко иска големи, големи жертви. И красотата, и ученето и всичко останало. Заради такива неадекватни хора като Вас 2 милиона българи са вече извън страната-освен неадекватното управление. Момичето отглежда 3 деца, е разпознаваема и защитава доктурантура...е на Вас ви е малко-прекрасно......надминете я ......стига с това избиване на комплекси и оправадаване на мързел....наясно ли сте каква катастрофа е преживяла...дали това я е спряло от нещо или е изпуснала живота си от контрол или оттогава насам има 3 деца плюс доктурантура. Ама на всички ни е тежко в определени моменти....всички изивяваме еднакви трудности приблизително...просто силните продължават , а слабите не продължават и за да компенсират в психиката си чувството за слабост -трябва да се оправдават публично с коментари. Ми не -не са техните-маса народ деца на професори-не искат да учат. Момичето е красиво, с характер и умно. Освен да я оплюем,че да стане като нас и да ни се хареса.....спрете се....всичко на този свят се заплаща....като Ви е трудно-да не се чудите защо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.