Жената и любовницата на шеф Манчев - приятелки

https://hotarena.net/lubopitno/jenata-i-liubovnicata-na-shef-manchev-priiatelki HotArena.net
Жената и любовницата на шеф Манчев - приятелки
Шеф Манчев от един месец е горд татко на трето дете - малкия Александър, плод на любовта му с новата му приятелка Цветомила, разбра HotArena.


От бившата си съпруга Марина кулинарят има две деца - син Христо и дъщеря Виктория. Баткото Христо бил толкова щастлив от появата на бебето, че когато го гушнал за пръв път, се разплакал. 


Виктория също се вълнувала и не спирала да говори пред приятелите си колко красиво е бебето. 


\"Добре дошъл в обятията на бати, Александър Манчев\", гордо го приветствал Христо. Според близки до шеф Манчев двете му жени - бившата и настоящата също се разбирали без проблеми, предават от Ретро

4 Коментара

72

преди 4 години

"Приятелки", защото и двете искат парите на Манчев. Лицемерие и интересчийство.

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Съгласна съм със "72". Никога не съм била приятелка със съпругата на мъж с който се виждам, защото такова нещо няма. Няма как шеф Манчев да е толкова сляп че да не си дава сметка на какво се гради приятелството между двете. Няма вечно приятелство, има вечни интереси. А шеф Манчев е интересен и финансово красив мъж.

Коментирай

Blqk

преди 4 години

"Финансово красив" ???? Ти сериозно ли? Пази Боже сляпо да прогледа....

Коментирай

......па

преди 3 години

Mъж курвар това и заслужава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.