Жената на Андрей Арнаудов заприлича на скелет

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-andrei-arnaudov-zaprilicha-na-skelet HotArena.net
Жената на Андрей Арнаудов заприлича на скелет
Бившата манекенка Емануела Толева съвсем залиня. Жената на продуцента Андрей Арнаудов е с критично ниско тегло и прилича на скелет, видя HotArena.

Тя е признавала, че в тийнейджърските си години е страдала от анорексия, но съдейки по вида й не е сигурно дали е преодоляла заболяването напълно. В момента краката на брюнетката буквално приличат на клечки, а ребрата й с броят.

Известно е, че Андрей винаги е предпочител много слаби и високи жени. Бившата му Надя Иванова също е кожа и кости, а в Къщата на „ВИП Брадър”  преди 3 години сподели, че е имала хранително разстройство. Доста слаба бе и първата му съпруга – сръбкинята Даниела Янков, както и голямата му любов – танцьорката Маргарита Будева, пише Уикенд. 

10 Коментара

4444

преди 4 години

Какво е това транс нeщо си....???

Коментирай

Злобарка

преди 4 години

Какво ли не прави злобата с хората,изяде я нея

Коментирай

kaka pena

преди 4 години

Тази жена кой номер обувки носи?

Коментирай

Десо

преди 4 години

Тя и другия със сините гащи са като от концлагер чак плашат а и е доста грозна и върлинеста

Коментирай

Ева

преди 4 години

СЛАБА,но МНОГО МЕКА.КРАКАТА Й СА МНОГО ОТПУСНАТИ.

Коментирай

малоумник!

преди 4 години

Защо? Искаш да й изпратиш/ подариш чифт ли? Що за малоумен коментар? Ти ли трябва да определяш на кого колко ще са му дълги краката? Това го решава природата. Като са такива, какво трябва да прави? Да се скрие в земята? Кой е казал, че краката непременно трябва да са малки, за да са красиви или пък нормални? За това ли ще осъждаме, критикуваме и осмиваме жените? За това, че природата ги е направила такива, каквито ги е направила и е преценила, че краката й трябва да са толкова големи?

Коментирай

Луди

преди 4 години

Това не е жената на Андрей , а сестра и ! И от километри се личи , че снимката е обработена с фотошоп...не виждате ли колко слаби и изкривени са телата им!!

Коментирай

в

преди 4 години

Хем харесваме дълги крака и съдим, подиграваме, осмиваме и критикуваме жените, когато нямат дълги крака, хем искаме тези дълги крака да вървят и с малки ходила - абсолютна липса на логика и асиметрия. И сякаш има какво да направи човек, за да са му краката по-големи или по-малки. Намерихме за какво да се съдим.

Коментирай

Фалшиви "новини" да има

преди 4 години

И пръстите на краката им са дълги по 3 метра...

Коментирай

Пипа

преди 4 години

Наистина не изглежда добре,плашеща е,видях я в Била на Дондуков-изсулена и недобре изглеждаща.То при такава хлебарка каква да бъде?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.