Жената на Бахаров подарява дрехите си

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-baharov-podariava-drehite-si HotArena.net
Жената на Бахаров подарява дрехите си
Бившата тв водеща Диана Алексиева, която има две деца от гологлавия актьор, обяви тези дни, че ще публикува снимки на всичко излишно, с което разполага, и който си хареса нещо, може да й пише, за да го поиска, видя HotArena. 


Сред дрехите имало дори такива, които никога не е носила, но смята, че няма и да облече. Тя пусна цяла фотосесия на рокли, палта, панталони и ризи, за които търси кандидат-притежатели. Уточнението бе, че всички са с най-малкия възможен размер. Така че от тоалетите на старо успяха да се възползват единствено най-фините дами, писа Телеграф.

4 Коментара

Жалка е

преди 3 години

Тази защо ни я представяте като самарянка ? То е широко около врата й , като има мъж който да й плаща сметките и простотиите. Ако трябва да си изхранва децата и няма средства, ще ги продава като повечето нормални жени. Аман от измислени звезди в тази държава.

Коментирай

Аз

преди 3 години

Никога няма да продавам дрехи! Просто ги подарявам! Нормална съм!

Коментирай

Пипи

преди 3 години

Тази все е едно е майка му на Бахаров

Коментирай

ами,

преди 3 години

Случила на мъж,за да и е широко около врата.Защо да не подарява дрехите които не носи?Дори е похвално,че не ги продава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.