Жената на Блатечки обяви ВОЙНА на Диляна! Забрани на дъщеря си да вижда сина на Попова

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-blatechki-obiavi-voina-na-diliana-zabrani-na-dashteria-si-da-vijda-sina-na-popova HotArena.net
Жената на Блатечки обяви ВОЙНА на Диляна! Забрани на дъщеря си да вижда сина на Попова

Жестока студена война обяви жената на Асен Блатечки на любовницата му.

 

Катерина Горанова категорично е забранила да дъщеря си да се вижда със сина на Диляна Попова, научи HotArena.

Режисьорката дори не позволила на 15-годишната Катя да присъства на първия рожден ден на малкия Борил.

 

„Прави деца на която си поискаш, ходи им по рождените дни – все ми е тая! Но не си мисли, че ще позволя аферите ти да се отразяват на живота на дъщеря ми“, избухнала Катерина пред Асен Блатечки.

 

Гузният актьор се съобразявал чинно с желанията на жена си. Откакто Горанова го прие обратно, той е станал безгласна буква в семейството.

 

Диляна Попова, от своя страна, била бясна, че сестрата на Борил не дошла на първия му рожден ден и пред близките си бълвала змии и гущери, пише в. Галерия.

 

6 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Откакто Горанова го прие обратно, той е станал безгласна буква в семейство. Приела го била обратно,каква милост само от нейна страна.....ахахххааааа! Той се е върнал,ако не му беше кофти за дъщеря му,кога щеше да се върне при жена си! Тя не знае ли,че децара са брат и сестра,иска или не,Борил е факт,да е жив и здрав....ще забранява,докато има кой да я слуша.......после съжалявам,ама кръвта-вода не става!Не одобрявам вмешателството на Диляна в семейството на Блатечки,но в крайна сметка,за раждането на дете се искат двама,нали?Сега,Асен-плейбоя,да му мисли!!!!!

Коментирай

Искрето

преди 8 години

Две умни и добре изглеждащи жени и една карикатура на плейбой.За радост -две деца и за жалост / в случая / един общ баща .....да са живи и здрави майките !

Коментирай

да

преди 8 години

ако са една кръв ...

Коментирай

m.... .. k......

преди 8 години

Kakvo se smee6 kato pa4a ma(ahahhhaaaaaa)? Edinstveno toy si znae za kakvo se e vurnal pri Katerina. Ne e samo milost ami e i lubov ot strana na Katq. Ako na Popova i se slu4i su6toto dali vuob6te 6te go prieme tova? Nali bila krasavica i neznam si o6te kakvo, misli si 4e vsi4ki 6te i koleni4at- are da bega na nqkude za6toto ima mnogo krasivi jeni. Kude e Katerina, kude e Dilqna??? To samo da si otvarq6 krakata nqma da vurvi jivotut kakto si misli onq jaba(Dilqna).

Коментирай

diliana

преди 8 години

Asen e bil na rojdenia den na boril imalo e100 gosti i si se griji i sa dvete deza

Коментирай

Рони

преди 8 години

Брат и сестра не се става насила. Дъщерята на Блатечки е голяма и кой знае колко подигравки е изтраяли заради пачаврата Диляна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.