Жената на Блатечки сияе с нов мъж: Имам човек до себе си, не берете грижа!

https://hotarena.net/laifstail/jenata-na-blatechki-siiae-s-nov-maj-imam-chovek-do-sebe-si-ne-berete-grija HotArena.net
Жената на Блатечки сияе с нов мъж: Имам човек до себе си, не берете грижа!

Нов мъж има в живота на първата жена на Асен Блатечки – Катерина, дочу HotArena.

„Имам мъж до себе си, вие не берете грижа“, коментира режисьорката. Тя отказва да каже какво има предвид, но според хора в артсредите се носи слух, че първата жена на Блатечки е ухажвана от по-млад мъж. Той не спирал да й изпра

Ща съобщения и да я моли за срещи. Засега не е ясно дали Катерина е откликнала на мераците на ухажора си, но е факт, че е в добра форма, усмихната и спокойна, отбелязва „България Днес“.

И пак според запознати Катерина е била на романтичен воаяж с дъщеря си и новата си любов. Преди това пък тройката си е спретнала екскурзия и до Рим.

3 Коментара

Blqk

преди 4 години

Оф, стига с тая снимка на тази бабичка. Прилича ми на съсухрен, стар, увехнал скелет на нея, все едно има рахит. И не е до това на колко е години, Гала е на 52 и както вече казах е запазена и свежа. А тази..... Ужасяваща ми е. Баба ти Яга на 100%. Ще си върна закуската, честно. Ахахахахахахах

Коментирай

hhsnsk

преди 4 години

otvratitelen chiruz kakvo i e qkoto na toq vampir, ot cigarite e stanala kato guderiq u glavata. ujas

Коментирай

Blqk

преди 4 години

ГЮДЕРИЯ АХАХАХАХХААХХААХАХХ падам от смях 1 към 1

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.