Жената на евродепутата Слабаков реве: 800 лв. ни е сметката за газ!

https://hotarena.net/laifstail/jenata-na-evrodeputata-slabakov-reve-800-lv-ni-e-smetkata-za-gaz HotArena.net
Жената на евродепутата Слабаков реве: 800 лв. ни е сметката за газ!

800 лв. за газ за отопление през декември ще плати Ернестина Шинова.

Актрисата е шашната от високата сметка. Половинката на евродепутата Андрей Слабаков пресметна пред „България Днес“, че увеличението на сметката е близо 300 процента от всички досега, които семейство е получавало.

\"Къщата ни в Бояна бе газифицирана преди 14-15 години с идеята синьото гориво да е най-евтиният и екологичен начин на отопление. Домът ни е саниран, с хубава дограма е. Наши съседи трябва да плащат  2000 и дори и 3000 лв. за преходния месец. И това са нормални семейства в газифицирани къщи като нашата, а не богаташи или гъзари, както някой би си помислил, че са живеещите в Бояна\", казва актрисата.

Семейството ще платят солената сметка най-вероятно, въпреки шоковото поскъпване на цената на газа и последиците при формирането на задълженията.

9 Коментара

Гошо

преди 2 години

Да ходи на околовръстното !

Коментирай

Някой

преди 2 години

За тях тази сума мисля ,че не е непосилна.Какво се случва обаче с хората които вземат по 600-700лева заплати а те са болшинството в България ,пенсионерите с 300-400лева а те как са? Някои мислили за това явно не,въглищата от 380-400лева в момента са 800-900лева,дървата от 70-75 сегаса на 150-200лева.Цените на храните скочиха в пъти но за сметка на това заплатите останаха същите освен депутатските които се актуализират по няколко пъти в годината.Постоянно ни сравняват с Европа няма лошо но да сравняват и заплатите с Европейските ,но такова нещо няма.Да не гледат София да се разходят из провинцията и тогава да сравняват.

Коментирай

123

преди 2 години

Потвърждение на актуалната поговорка,, Депутат срама няма"

Коментирай

Dsso

преди 2 години

Мъжът й е депутат в Европейския парламент и взима поне 3_4000 евро заплата плюс представителни, за хотел, за самолет и пр. Така че тя какво се оплаква. Била от обикновено семейство. Обикновените семейства у нас взимат по 900 лв заплата. Няма срам.

Коментирай

Вени

преди 2 години

Ами стой на студено патко, както повечето хора стоят. Засрами се, мъжът ти взима поне 12 000, незнайно за какво.

Коментирай

hehe

преди 2 години

евродепутатските заплати са около 15000 евро :) Със сигурност нямат срам, след като мъжа ѝ беше назначен там по приятелска линия с каракачанов, без ден трудов стаж ( изключвам сладките приказки при гала и други женски предавания), без никакъв политически опит. Да не говорим, че тя самата в последните години участва в доста филми. Просто е шокиращо безочието и наглостта на подобни хора! Как нямат някой нормалем приятел да им каже, че подобни изяви са срамни на фона на това, което много други българи преживяват. Поне да са благодарни за това, което са получили и да си мълчат.

Коментирай

maionezata

преди 2 години

nali e deputat be kak za kakvo?

Коментирай

maionezata

преди 2 години

nali e deputat be kak za kakvo?

Коментирай

аман

преди 2 години

аман от дърти ревли-да се топли като мен на обикновена духалка. да работи на няколко места и почти да не се прибира и ще плаща 50 лв-обещавам й го.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.