Жената на Иво Аръков кърми с машина

03 Август 2023, 09:00


Жената на Аръков – Габи, отказва да кърми по естествен начин, пише България Днес. Надарената хубавица роди на актьора рожба преди няколко месеца. Сексапилната половинка на Иво обаче не желае бебето да цока директно от гърдата й. Затова избира начина да захранва пеленачето с помпа.

„Схващането, че естественото кърмене е единственият начин да покажеш грижа за своето бебе, е предразсъдък, с който се сблъсках от самото начало на моето приключение“, твърди Габи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
-5
Поредната мама -инстаграмско клише-голи бременни тумпаци,раждането на дете е ''приключение'',следват гъзурчене колко ''бързо''не им личи че са родили,после рд на бебето на 1 месец,2 месеца и подобни тъпотии,кичозни погачи и кръщенета с разгогъзени дрешки организирани специално за снимки в инстаграм и нямащи нищо общо с християнските ценности на тези тайства през които минава жената майка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОФФФ
преди месец
-17
Поредната опитвайки да убеди обществеността , че е супер информирана майка, за да си успокои съвестта, че бюста и е важен. Казвам го като жена родила не много отдавна, чела много и цедяща се с помпа поради кофти стечения на обстоятелствата. Браво майче, давай все така. Тамн до 3-я месец ще спре кърмата, ще продължиш на АМ и после ще обясняваш как до последно си го кърмила тва дете
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Пълно е с такива ''информирани''който до 2/3 годишна възраст на детето си не могат да научат на най-елементарното нещо, да ползват гърне.Запаряват ги в памперси и после замърсяват с тях околната среда.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени