Жената на министър Петков работи с майка си в сладкарница

https://hotarena.net/laifstail/jenata-na-ministar-petkov-raboti-s-maika-si-v-sladkarnica HotArena.net
Жената на министър Петков работи с майка си в сладкарница

Съпругата на икономическия министър Кирил Петков – Линда, работи на равни начала в сладкарницата си в София заедно с майка си, научи HotArena.

Тъщата на Петков е диетолог по професия, а по-късно е работила като специалист в пивоварна в Канада. С популярния си зает често спорят за безалкохолните бири и за ползата от това да се смесват плодови вкусове с хмел.

Маргарет постоянно помага на дъщеря си Линда не е само в работата, но и в личния живот. Тъщата на Петков често взима внучките при себе си, тъй като децата нямат българско гражданство и живеят повече извън страната. Самата министерска съпруга Линда от години има сладкарница с безглутенови торти, тъй като едно от децата й докато било малко не можело да понася глутен. Оттогава тя развива уменията си, с които стигат до шоуто по bTV MasterChef, пише „България Днес“.

2 Коментара

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!

преди 2 години

Майката на Линда е починала и със сигурност няма да й стане приятно да прочете тази глупост!

Коментирай

й

преди 2 години

Ами как ще го прочете след като е починала.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.