Жената на Митака от „София ден и нощ” го издържа

https://hotarena.net/laifstail/jenata-na-mitaka-ot-sofiia-den-i-nosht-go-izdarja HotArena.net
Жената на Митака от  „София ден и нощ”  го издържа

Позабравеният риалити герой Кристиан Кирилов, който изгря с ролята на Митака в сериала „София ден и нощ”, разчита на съпругата си Джулия да го издържа, издават запознати. Въпреки пандемията, фолк певицата цяло лято бъхти по участия, докато благоверният й от доста време няма сериозни професионални ангажименти. Мачото се пробва тук-там като актьор, но не може да се похвали с нова запомняща се роля.

Джулия и Кристиан минаха под венчило през 2019 г. и наскоро празнуваха годишнина от сватбата си. „Тайната на любовта - давайте любов и не променяйте любимия. Най-трудните моменти дават сила и мъдрост, а за най- хубавите просто бъдете благодарни!”, коментира певицата в социалната мрежа. Под „трудни моменти” във връзката им тя най-вероятно визира точно финансовите.

В музикалните среди отдавна се говори, че Кирилов взима всички пари на жена си. Откакто сериалът „София ден и нощ” приключи, той няма постоянна работа и разчита на Джулия да го издържа. Свидетели твърдят, че мачото придружавал певицата на всичките й участия. Правел го не от ревност или от други съображния, а за да прибира хонорарите й. Той кътал всички бакшиши на съпругата си под претекст, че е по-умел във финансовото планиране. Изживявал се и като нейн мениджър. Самата изпълнителка не се противяла и напълно се доверявала на мъжа си. Нищо чудно точно тя да изплаща новия джип, с който Кристиан се фука в социалната мрежа.

Екранният Митак набра популярност покрай „София ден и нощ”, но със спирането на поредицата хората го забравиха. Някои зрители си го припомниха в миналогодишния сезон на „Маскираният певец” , където влезе в костюма на Златния. Оттогава насам обаче Кирилов не е имал сериозни ангажименти. От време на време фитнес маниакът рекламира хранителни добавки в инстаграм, но едва ли от тях печели чак толкова, че да поддържа добър стандарт на живот. Според запознати Кристиян се опитвал да върти и далавери с автомобили – внасял евтино катастрофирали коли, ремонтирал ги и ги продавал по-скъпо, но схемата му секнала преди лятото.

Мачото винаги е казвал, че мечтае за кариера в киното и телевизията. За да се подготви за голямата сцена, той записал актьорско майсторство в Лондон, ала според запознати става въпрос за обикновен платен курс, а не за изучаване на изкуството в престижен университет. Всеки, който има желание и пари, може да изкара подобно обучение. Здравенякът се изръсил с 1800 британски лири и сега гордо го вписва в автобиографията си.

Ако не друго, то поне личният живот на Кристиан потръгна след края на „София ден и нощ”. Той твърди, че е много щастлив с половинката си Джулия и е доволен, че след доста несполуки в любовта най-сетне е открил сродната си душа. Преди да се обвърже с пайнерката, Кирилов излизаше с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. С нея обаче удари на камък. Милионерската наследница го заряза под претекст, че е несериозен.

Откакто спряха излъчването на „София ден и нощ” и актьорската „кариера” на Кристиан е в застой, той се занимава осовно с фитнес тренировките си. Мачото се пробва да пробие и в чалга индустрията, ала феновете са на мнение, че няма небходимите гласови данни. След „Маскираният певец” Кирилов се надяваше отново да се върне на екран в друга продукция, но засега подобни предложения към него липсват.

2 Коментара

hhhhhhhh

преди 2 години

Е, много ясно, че тя ще го издържа! Като си взима за мъж мъжка курва, какво друго да очаква?! Или тя ще дава по 80лв, или някой дърт чичак ще го бара за 80.

Коментирай

do hhhhhh

преди 2 години

Ако имаш телефоните на Митака и Дани Илиев, моля прати на [email protected] Благодаря!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.