Жената на Орлин Павлов е двойничка на Меган Маркъл

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-orlin-pavlov-e-dvoinichka-na-megan-markal HotArena.net
Жената на Орлин Павлов е двойничка на Меган Маркъл
Половинката на певеца Орлин Павлов е двойничка на кралската снаха Меган Маркъл.

Чаровната мулатката Диана Великова и съпругата на британския принц Хари са от смесени бракове, имат сходни черти на лицето, еднакви блестящи усмивки и визуалните прилики между тях са поразителни.

Диана признава, че приликата й с Меган често прави впечатление на околните. Тя обаче се шегува с този факт. Интересна подробност е, че с Орлин нарекоха първородната си дъщеря с кралското име Елизабет. Момиченцето съвсем скоро ще навърши 2 години. То е взело хубавите черти и на двамата си родители – има смуглата кожа на майка си и сините очи на баща си, писа Уикенд.

4 Коментара

////

преди 3 години

"Двойнички"са по това,че и двете са мулатки от смесени бракове/връзки/,но докато на Меган Маркъл се знае кой е бащата, и носи неговата фамилия,на въпросната Диана не.И не носи фамилията на баща си.

Коментирай

иска й се

преди 3 години

ами то каквато е майка й , такава е и дъщерята, и тя не знае кой е бащата на детето й, но със сигурност не е Орлин Павлов

Коментирай

коя ве лудата ли

преди 3 години

то тая не му е жена , не знам защо ни го навирате като такава, тя е с тежки психични отклонения и неадекватно поведение

Коментирай

///

преди 3 години

гОлЕмата работа Орлин Павлов намери баш циганка да му роди детето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.