Жената на Орлин Павлов стана художничка

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-orlin-pavlov-stana-hudojnichka HotArena.net
Жената на Орлин Павлов стана художничка
Красивата половинка на Орлин Павлов е започнала да рисува, узна HotArena.


Певецът похвали майка на детето си – Диана, че се справя прекрасно с четката и боите. Без никога да се е занимавала професионално с рисуване, тя решила да изпробва уменията си в тази област и се оказала самороден талант. Орлин бил изненадат колко добре се справя като художничка.


„Тя е скромна и не показва картините, но аз искам да я похваля”, каза той в предаването на Би Ти Ви „Преди обед”, където е седмичен коментатор. Засега Диана рисувала с акварелни бои и залагала на пейзажите, пише Уикенд.

3 Коментара

Leonardo da Vinci и той така.....

преди 3 години

Самороден....ама то коя ли не прописа пак ей така от нищото , колко му е и да хванеш четката.....самородни ментета да искаш..... скоро и бум на рисувачките!!! Много талант по тия географски ширини бе.....

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

После ще започне да готви и дава готварски съвети,колекция от парцалки ще прави,йога инструктор ще стане и те така с бездарията хванали някой да им направи дете.

Коментирай

Хахахаха

преди 3 години

Те скромните си купуват бебешки колички втора употреба, да не харчат понеже са скромни, а не колички за 3 бона? Алоу, тъз много те е лъгала в скромността си, тотална златотърсачка, щом и в Дубай е живяла с майка, си, ясни са и двтет как живеят на гърба на мъжете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.