Жената на шеф Петров неузнаваема (Шокиращи СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

https://hotarena.net/laifstail/jenata-na-shef-petrov-neuznavaema HotArena.net
Жената на шеф Петров неузнаваема (Шокиращи СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Жената на кулинарния гуру Борис Петров се е подложила на пълна промяна, забеляза „Галерия“.

 

Милена Асенова е неузнаваема след серия от подобрения, които е направила по себе си.

 

Освен че е сменила цвета на косата си от русо към огнено червено, половинката на хапливия кулинар е свалила минимум 10 кг от теглото си. Милена изглежда и доста подмладена, като запознати не изключват вероятността да се е подложила на пластична операция.

 

Близки до шеф Петров подозират, че с коренната си промяна Милена се надява да задържи готвача при себе си след серия от изневери от негова страна.

 

Последно кулинарят бе свързван със знойна едрогърда брюнетка на име Маргарита, но аферата им бе краткотрайна. Именно тогава Милена решила да се вземе в ръце и изцяло да промени външния си вид.

 

4 Коментара

варна

преди 5 години

И пари да ми дават не бих си легнала с тоя...какъвто е многознайко ,предтсвям си по време на секс как нарежда-Абе,не така,бе момиче,по-наляво го лапни,не така,от дугата страна,дай по-навътре,дай по-нагоре...езика по-надолу...не така ,бе некадърницо долна и т.н. коя е тая дето си ляга с него-незнам...освен жена му,де...тя си го обича такъв ,какъвто е...но другите са били с него само заради пари на 1 000 % !!!

Коментирай

Шушана

преди 5 години

Първите снимки са НЕобработенк. Последната снимка, затова пък е доооста обработена. Програмите сега са толкова напреднали, че без особени познания , може да се направиш на съвършено различен човек и майка ти няма те познае. Справка - Инстаграм.:)

Коментирай

!!!!!

преди 5 години

Много добре изглежда жената браво !!!

Коментирай

Бляяяякс

преди 5 години

Много гнусен , едва ли може да си го намери от шкембето

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.