Жената на Вергов мина в нелегалност

03 Декември 2022, 14:02


Ирина Ялъмова, съпругата на Юлиан Вергов, не вдига изобщо телефона си.

След като скорошна публикация в таблоид намеси името на популярния актьор в побоя над колежката му Диана Димитрова, съпругата на актьора изобщо не може да бъде открита. "Знаем за какво я търсите, но това не е никак коректно. Ирина вече не работи при нас", сряза "България Днес" Сирма Григорова. Тя и съпругът й - бившият БНТ журналист Асен Григоров, управляват сайта "Булевард България", в който доскоро се трудеше половинката на Вергов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
От къв зор
преди месец
0
И от къв зор търсите женицата да ви дава коментари, тя кво общо има с казуса, простотия голяма в Бг, а като се сетя каква държава бяхме с най-добрите математици с медали от световни олимиади, но простотията успя да ни повали и аз, тъжно, тъжно какви неща ни вълнуват
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Срах ги е да търсят Вергов за коментар за да не ги набие и търсят невинен човек да го тормозят с нездравото си любопитство.
......па
преди месец
-1
Две грешки от клюкарската ви ''информация''.Вергов и Ялъмова нямат брак и съпругата/третата/на Асен Григоров се казва Субина а не Сирма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
0
Сибина се казва съпригата на Асен Григоров,просто механична грешка направих с клавиатурата,а жълтурите я прекръстили на Сирма.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени