Жени Марчева вдигна сватба

06 Октомври 2022, 19:00


Жени Марчева изненадващо отсъстваше от ефира на предаването си „Тази събота“ миналия уикенд, като слизането й от екран не бе оповестено предварително от екипа на медията. Изчезването й веднага породи серия от конспиративни теории, че е била тихомълком пропъдена от телевизията. Мястото на водещата зае Гергана Венкова, която водеше „Тази събота“ и „Тази неделя“ по заместване през август, когато титулярните водещи бяха в летен отпуск.

Веднага след като се завъртяха слухове, че Марчева е била натирена от ефира, тя побърза да ги развенчае категорично: „Не, не съм умряла! Не, не са ме уволнили от БТВ! Не, не съм подлога, на която и да е политическа партия! Бъдете здрави! Хората планират живота си отвъд войните, президентските укази за нови избори и инфлацията. Утре ще бъда свидетел на най-голямото тайнство – любовта! Успех на екипа на „Тази събота“ на БТВ в този важен ден, знам, че сте страхотни!“, написа Жени в социалните си мрежи.

 Оказва се, че всъщност тя е била важен гост на сватба на нейни близки, а поканата била получила още преди месеци. Предварително Марчева уведомила шефовете си, че ще бъде в отпуск, защото държала да присъства на тържеството, но то съвпаднало с изборния уикенд и липсата й в най-натоварените дни в медията всъщност породили съмнения, че е била уволнена, пише „Ретро”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени