Жоро Игнатов изду джуки

20 Август 2023, 10:28


Жоро Игнатов очевидно е прибягнал до услугите на естетичната медицина, мълви се усилено в медийните среди. Много мъже напоследък са станали по-суетни и от дамите. Популярният юрист и журналист явно също не прави изключение и е променил външността си.

 

Той си е слагал хиалуронова киселина в устните за повече обем. Джуките на звездата от „Съдебен спор” са видимо подпухнали, вероятно се е боцкал и с ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Така Игнатов, който е на около 45-годишна възраст, е видимо подмладен и малцина биха му дали повече от 35.

Телевизионерът е не само суетен, но и много чувствителен. Той казва, че е непримирим към неправдата, и то не само в рамките на предаването „Съдебен спор”. Игнатов твърди, че е помогнал на десетки хора в нужда - както в репортажите си, така и извън ефир.

„Болката на хората, мизерията, нищетата – тези неща ме натоварват. Продължавам да мисля за тях и след края на предаването. Не само че се грижа за героите от репортажите си, а и гледам да им помогна по един или друг начин”, споделял е Игнатов в малкото си интервюта.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Много противно същество е този.И предаването му също.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди месец
0
Има нужда лелята, защото предишното му шугарбейби го остави и избяга от него, макар и да го беше обзавел с работа към Съдебен спор и да живее при него в къщата. Момчето реши, че му е по-добре да се пуска на час, вместо да е с тази луда калинка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bau
преди месец
-2
Надул е джуките, за да прави по-хубави свирки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени