Жоро Торнев: Мира Добрева е извън опасност, възстановява се

18 Септември 2023, 11:00


„Мира е добре, възстановява се, видях я. Извън опасност е, но е още в болницата. Тя сама ще разкаже на хората, които се интересуват от състоянието й, аз не мога да давам информация за него“, каза режисьорът Жоро Торнев, съпруг на телевизионерката Мира Добрева пред България Днес.

През уикенда дъщерята на журналистката – Лора, пусна в интернет страницата на майка си призив хората, които я обичат, да се помолят за нея, тъй като е изпаднала в трудна житейска ситуация. Тя съобщи, че Мира се намира в медикаментозна кома, но е в Пирогов при най-добрите специалисти.

На призива откликнаха стотици фенове на предаването „Отблизо“ на Добрева, нейни приятели и познати. 24 часа след поста Лори написа и друг, в който благодари за споделената молба към приятелите на майка си, която е дала резултат.

„Минахме дълъг път. Но тя се пребори! Моят герой мама. Вече диша сама, успяхме даже да си поговорим, а скоро я очакваме и вкъщи“, обясни Лора.

„Не ми се иска да изпадам в подробности за нейното състояние, защото не съм оторизиран аз да говоря от нейно име. Тя ще си разкаже сама какво е преживяла. И не, не е от козметична операция, като липосукция например. Отдавна не чета по форумите предположенията на хора, които нито познават Мира, нито мен или семейството ни. Всеки да си гледа работата“, обясни още Жоро Торнев.

Мира и той все още са съпрузи, макар по думите на журналистката да живеят разделено. Те поравно се грижат за двете си деца, домашните си любимци и на всеки празник са заедно.    

  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonimen
преди седмица
0
До Нора Не разбирам хора, които злорадстват, когато човек е изпаднал в кома. Не Ви е срам, г-жо!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Аня
преди 2 седмици
0
Пише се нейното, не неиното. Доста хора от различни възрасти, включително и писачи на разни новини изписват ,,и" и ,,й" грешно. Недопустимо е! Срам за българското образование.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аня
преди 2 седмици
0
Тази информация е за хората ,които ги интересува изпадналата в кома Мира Добрева и не им е безразлично неиното състояние.Който не го интересува,просто подминава.Защо се ядосвате пак!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нора
преди 2 седмици
-2
Мерси за нон стоп информирането ни за състоянието на това видяхме злобно същество в опаковка на мила жена от биг брадър това семейство ще спре ли да ни занимава със здравословното си състояние онлайн, а да се фокусира върху семейните моменти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени