Къде са „дългите крака” на Отварачката?

https://hotarena.net/az-jenata/kade-sa-dalgite-kraka-na-otvarachkata HotArena.net
Къде са „дългите крака” на Отварачката?
Мария за пореден път стана обект на подигравки. В социалните мрежи не спират да се шегуват и да правят колажи с краката на миньончето, забеляза HotArena.

В реалния живот изпълнителката е джобно гадже и не може да се похвали с дълги крака, но не така стоя нещата на снимки.
На кадрите във фейсбук и инстраграм Мара Отварачката вади крака като на Александра Петканова, която е висока 1.83 см, „само” с 28 сантима повече от фолкаджийката. Изпълнителката от „Пайнер” винаги е мечтаела да бъде 1,70-1,80 см и понеже не може да се примири с факта, че това няма как да се случи, редовно прибягва до удължаване на краката с фотошоп.

„Този колаж е показателен за Мария. Чудя се само къде си е забравила дългите крака”, заливат се от смях в социалната мрежа, сравнявайки кадър от фотосесия на Отварачката с реални снимки от нейни участия.

9 Коментара

Ужас,

преди 3 години

Ебати шишкавото лелче...

Коментирай

Pipita

преди 3 години

Тя и Николетчето с най- много фотошоп, по отношение на ръст и дължина на краката. Сякаш не сме ги виждали, че са 1.55 !

Коментирай

В бъдеще неслучено време

преди 3 години

Тя си има дупки, не и трябват дълги крака. Не и пречете на "кариерата". Още явно и ползват дупките. Сигурно на ниски цени, но ползват! Отварачка....По-отворена няма на къде....

Коментирай

George1

преди 3 години

Грозен градински гном,приличащ на висока стройна табуретка.

Коментирай

Мара

преди 3 години

Мара не е 160 ! А 150! Аз съм 163 и до нея съм една глава нагоре!А дългите крака са пропорция ! Може и 180 да си и пак трупа да е по- дълг от краката! Но тази е смешна с нараните си!

Коментирай

:))))

преди 3 години

Дългите крака на Отварачката са у фотошопО.

Коментирай

Мм

преди 3 години

Горкичките... Завист ги тресе, вечно недоволство от външния вид, диети, процедури, операции, фитошоп... Пък конкуренцията все по-млада и все по-висока. Живеят в ада, затова са злобни!

Коментирай

:)

преди 3 години

Не знам каква пропорция са, но аз до сега не съм виждала ниска жена с дълги крака. Мисия невъзможна.

Коментирай

selest

преди 3 години

Такава е карикатура Марчето и все си мислиш, че по-долу не може да паднe, но всеки път доказва обратното! Селска табуретка със самочуствие на Наоми Кембъл. И като почне да се превъзнася по интервюта ти се обръщат червата от селянията и изкуственото и самочуствие, което ни навира в очите в жалък опит да се покаже много даровита и сполучила в живота. Всички я знаят що за боклук е и че я е минал всеки, ноооо тя продължава да се надува!!! Комплексирана селянка, без абсолютно никакви качества!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.