Кали признава: Да, изневерих на бившия си мъж! Зарязвала мъжете си, тъй като не спазвали обещанията си към нея

3677
19 Юли 2018, 18:00


Кали отдавна се слави като буйна натура, но феновете й вероятно не подозират колко, разбра HotArena.

 

 

Преди време пайнерката даже ошамарила свое гадже. С въпросния мъж Кали не е и живяла. Вероятно и затова раздялата след физическата саморазправа се случила без кой знае какви проблеми. „Аз си го пребих направо”, споделя през смях тя, цитира „Уикенд“.

 

 

За щастие до подобни сблъсъци не се е стигало в отношенията й с бащите на синовете й. Отношенията на Кали с тях все пак не са безпроблемни. Дори и връзката й с Влади, от когото е най-малкия й син и с когото живеят под един покрив. За щастие засега Кали и настоящият мъж до нея съумяват да преодоляват различията си и се радват на разбирателство.

 

 

В крайна сметка певицата забелязва тенденцията в любовите си, а именно хармонията във връзките й трае около 5 години. Според нея причината е, че мъжете обещават, но бавно изпълняват обещанията си, а пък тя не е особено търпелива. Даже се намира за опърничава. 

 

 

Първият, Иван, който по думите й е бащата на големия й син Георги, изпитвал толерантността й. „Много ме провокираше да изпадна в състояние на дива ревност”, казвала е Кали.

 

 

Вторият й мъж, бизнесменът Антон Краус, певицата описва като „много добър човек”. Само че и той се забавил с нещата, които й обещал. „И въобще много неща ми обеща в началото, които изобщо не направи. Например, да промени външния си вид”, казва Кали и признава, че е доста суетна. Веднъж попитала вече бившия си мъж: „С какво ти си привилегирован да спиш с хубави тела, а аз – не?”. 

 

 

В края на връзката си с Антон Краус се чувствала „вещ, като даденост, като притурка към миналото му, не се забелязвах”. Той й казвал, че просто такъв бил периода, тогава не успявал да издигне в приоритет това да я кара да се чувства ценна и важна. И в този момент се появил мъж № 3. „Влади ми предложи всичко, което съм искала от Тони, и аз му изневерих. Колко жени на мое място си признават изневери?! И нека хората се замислят... Никой не бяга от доброто!”, открита е Кали. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гери
преди 8 месеца
0
Не разбирам защо се бие в гърдите и е горда, че си е признала че е изневерила. Съвсем нормално е като изневериш, особено на "много добър човек", както сама го описва, да му пощадиш достойнството и да си траеш в гащите, а не да тръбиш пред цяла България, че си му сложила рога. Как ли се чувства този толкова добър човечец като излиза тая кукувица пред медиите и обявява на всеослушание, че е рогоносец защото не е достатъчно слаб?! Много селско изпълнение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
преди 8 месеца
-2
На тази снимка прилича на чиста краварка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 8 месеца
0
Кали кой знае какви претенции е имала, които са по-различни от споменатите глупости за промяна във външността. Била шавлива, изневерила, а мъжа до нея не е искал да го правят на балама и да се възползват само от финансите му. Така се е стигнало до прехвърчането от мъж на мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени