Кали в паника заради COVID-19: В дискотеките е кошмар! Певицата отказва участия. На Фики, Отварачката и Емилия обаче не им дреме

https://hotarena.net/laifstail/kali-v-panika-zaradi-covid-19-v-diskotekite-e-koshmar-pevicata-otkazva-uchastiia-na-fiki-otvarachkata-i-emiliia-obache-ne-im-dreme HotArena.net
Кали в паника заради COVID-19: В дискотеките е кошмар! Певицата отказва участия. На Фики, Отварачката и Емилия обаче не им дреме

\"Дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора и не се спазва никаква дистанция“, това гневно обяви пред „България Днес“ фолкпевицата Кали.Заради големия брой на заразени у нас през последната седмица от днес закритите дискотеки и пиано барове затварят за неопределен период от време.

\"Няма нужда от претъпкани заведения! На кой му е притрябвало да му ходят по краката и да му дишат във врата? Както и да си объркате чашите на бара от липса на каквато и да е било от дистанция. За едно  комфортно изкарване на вечерта е необходимо да има задължителните 1,5 метра разстояние между клиентите. Друг е въпросът за избиването на хонорарите на всички работещи в сферата на нощния живот. Може би това е още един хубав повод да се отсеят можещи и неможещи. Във всеки един аспект  да започне да  се прави нещо наистина стойностно, което да си заслужава високия хонорар. Имам предвид всеки работещ през нощта, от сервитьорите до звездите ,които се канят в клубовете. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Това е моето мнение, с което не ангажирам никого“, казва още Кали.

От началото на месеца в нощно заведение се заразиха няколко абитуриенти, както и хора от персонала на заведението. Появи се информация, че и родните ни футболисти са дали положителни проби за covid-19, след като са се забавлявали на закрито в малките часове на нощта.

Фолк певицата  Галена призна, че е с коронавирус и заедно с малкия й син Александър е под карантина в София. Заради заболяването си за неопределено време тя прекрати участията си. Нейни колеги обаче нямат намерение да спират работа и до края на седмицата имат ангажименти в цялата страна. Според новата Заповед на здравния министър те ще могат да пеят само в открити дискотеки, и то при 50% запълване на капацитета на посетителите.

„Коронавирусът е нещо, с което трябва да се научим да живеем. Но за съжаление не е само той. Има толкова заболявания, които могат да се предадат по въздушно-капков път, които са опасни за здравето на човека, за затова не се споменава и дума. Хубаво е и ние хората сериозно да помислим за по-сериозна хигиена и дистанция помежду ни. Аз съм от тези, които високо ценят прегръдката като израз на добри чувства и намерения, но за съжаление светът не е това, което беше и никога няма да бъде същият\" споделя певицата Кали.

Мнозина нейни колеги са на различна от нейната позиция и настояват нощните заведения да продължат да работят, защото този начин си изкарват хляба. От бранша са категорични, че четири месеца без работа са били прекалено дълъг период и затварянето на дискотеките ще усложни допълнително финансовото им положение. Емилия, Анелия, Фики и Мария са само част от полярните изпълнители, които работят в извънредната обстановка и приемат покани за нови участия.

 

8 Коментара

Тъпа

преди 3 години

Абе, мила ми Кали, я кажи защо обикаляш навън в Манастирски ливади без маска, тогава? Нали те е страх?

Коментирай

Хихи

преди 3 години

Стой си у вас и без това просташкият ви бизнес умря

Коментирай

77777

преди 3 години

А,какво да кажат обикноернитр хора,дето са брз работа?Тия ламтят за още и още и хукнали,като ненормални по участия...че да мислим за техните доходи ли?Чудят се на кой отров да се начекнат и да се показват, хич не ми дреме за тях,дали ще остават без работа...нали имат по някой чичко паричко,да се оправяр.Аман от тия

Коментирай

1

преди 3 години

Защо постоянно се дава глас на такива личности?

Коментирай

Мартин

преди 3 години

Нали се беше отказала от пеенето? Или за друго не става?

Коментирай

Мария

преди 3 години

ТЯ НЯМЯ УЧАСТИЯ.ВЕЧЕ СИ ВЗЕМА ПЕНСИЯТА.

Коментирай

пепи

преди 3 години

Емилия Мария и Фики нямат никакви участия какви глупости си писал

Коментирай

pod masata za 100 usd

преди 3 години

znae kak da raboti .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.