Калина Крумова върнала вярата на Боби Турбото в любовта

24 Октомври 2022, 10:00


Калина Крумова върнала вярата на Борислав Захариев, известен с комедийния образ Боби Турбото, в любовта. До преди да я срещне, актьорът, който напоследък се вихри всяка събота в шоуто на Рачков, напълно бил загубил надежда, че ще открие своята спътница в живота.

 

„Категорично се бях отказал от любовта. Не вярвах, че ще си намеря човека, до последно наистина”, споделя актьорът. Калина и Борислав разказват пестеливо за връзката си, защото следват максимата, че щастието обича тишината. И все пак с широки усмивки отсичат, че искат общо дете. Двамата вече работят по въпроса. Такова впечатление създадоха, след като при споменаването на слуховете, че Калина е бременна, със съпруга й възкликнаха: „Дай Боже!”. Бившата депутатка допълва: „Дай Боже да ни стигнат тези новини. Би било чудесно, когато това се случи”. 

Двамата не са се търсели, за да се срещнат. Смятат обаче, че събирането им никак не е случайно, тъй като още в самото начало открили, че са един за друг. Заедно са по 24 часа в денонощието почти от първия ден, в който се запознали. До преди тази среща, Борислав Захариев се бе съсредоточил върху актьорските си ангажименти в Сатиричен театър „Алеко Константинов”. Боби, който преди три години рестартира кариерата си, изглеждаше щастлив от новите възможности в професионален план, макар да липсваше романтика в живота му. А той е тъкмо романтичен, колкото и да е чудно. Боби даже е много емоционален. Признавал е, че е плакал на филми. Най-вече на такива с животни, като например „Хачико”. „Романтичен съм, да... Романтиката не винаги е правилният път, но все пак аз ще си остана такъв, какъвто съм. И ще си намеря човек, който да цени това, което съм”, казвал е Боби, който измина дълъг път и в професионален план.

Имал доста пикове и спадове. Много пъти го „спъвали, ритали по капачките и по глезените”, но продължавал напред с вярата, че актьорската професия му е призвание. Противно на очакванията, той никога не е приписвал неволите си на комедийния образ Боби Турбото, с който се вихреше на времето в предаването „Сблъсък”. Боби Турбото бил част от пътя му, но актьорът вярва, че може много повече. Даже е изтъквал, че ако не е бил с престилка и очила, влизайки в ролята на Боби Турбото, „нямало да стане това, което иска да бъде”. Защото лицето на актьора е много важно, подчертавал е той. Тъкмо, защото не показвал лицето си, дори в пика на популярността на комедийния си образ, Борислав не бил разпознаван от случайни минувачи. Въпреки това му отнема 15 години да стигне до театрална сцена. Затова е благодарен на Калин Сърменов, директор на Сатиричния театър, че му дал шанс.

На Борислав никога не му е било лесно и да се преборва за ролите си в сериалите, в които е участвал. Въпреки трудностите, той е щастлив, че сам си проправя път в професията, защото така победата е по-сладка. Актьорът, който има епизодична роля в сериала „Под прикритие”, играе още в поредиците „Пътят на честта” (2019 г.), „Клиника на третия етаж” (2010 г.) и „Приключенията на един Арлекин” (2007 г.). Участва и във филма на Влади Въргала „Операция „Шменти капели”. „Никога не се отказвайте от мечтите си, следвайте ги и се борете до последно, защото това е начинът да ги сбъднете. В момента, в който кажеш: „Не мога!”, няма да можеш със сигурност. Не си поставяйте граници. Всичко можете. И всеки човек е талантлив. Просто си повярвайте и се трудете”, казвал е Борислав.

Това е най-важното. Талантът е необходим, но не можеш да се осланяш само на него, трябва и работа. Знае го от личен опит, защото имал период, в който се бил отказал от професията, даже напуснал България. „Аз съм бил пред отказване. Знам какво е. Напускал съм държавата дори... Живял съм в Белгия. Исках да се откажа от всичко. И въпреки това – една нощ се събуждам целия в пот, нервен, казвам: „Не мога. Връщам се и се боря!”. Не се предадох, бях на ръба и казах, че няма...”, споделял е Боби.

Той се завърна първо в тв ефира. Актьорът, който през 2009 г. участва в предаването „ВИП Денс”, впечатли зрителите на Нова тв през 2018 г. с изявите си в шоуто за имитации „Като две капки вода”. На следващата година Боби се включи в сериала „Пътят на честта” и получи участва в пиесата „Без задръжки” в Сатиричния театър, където играе и днес. През 2020 г. пък спечели втория сезон на шоуто „Маскираният певец”, в което се изявяваше зад маската на Баба Яга. След края на шоуто, радостта му леко била вгорчена, защото започнал да получава съобщения и от хора, с които отдавна е прекъснал връзка. „Писаха ми хора, които не са ми се обаждали години да чуят дали съм жив, дали съм мъртъв, дали съм здрав, дали съм щастлив, тъжен... Изведнъж викат: „А! Какво става, бе, партийо!”, казвал е актьорът. Не се обидил. По-скоро се уверил колко правилна е интуицията му. Смята, че трябва внимателно да подбираш средата си, защото „с какъвто се събереш, такъв ставаш” наистина е вярно.

Актьорът рестартира кариерата си, като не се отказваше, а намери любовта, въпреки че се бе отказал да я търси. И все пак, Боби я познал в мига, в който я видял, следвайки съветите на дядо си. От него помни, че жената му трябва да е усмихната, защото ще е с него всеки Божи ден, както и да внимава какво е отношението й към другите, за да се увери, че е добър човек. Тъкмо с усмивката и добротата си Калина спечелила сърцето на Боби. Започнали връзката си, без очаквания, без преструвки и напъни да се представят в най-добрата светлина, дори това да означава да крият някои кусури. Дали си свобода да се опознаят и в нито един момент не се притеснявали какво впечатление ще създадат у другия със своя дума или действие. До преди Калина, Боби никога не е предлагал брак, не и мечтаел за сватба. Когато обаче любовта го срещнала с бившата депутатка, той нямал колебание, че иска да й предложи да стане негова съпруга.

Направил го през февруари, от сцената на Сатиричния театър, по време на представление. Секунди преди да се обърне към Калина и да я попита дали иска да се омъжи за него, Боби говорел за истинската любов и подхванал любовна песен на Елвис Пресли, както било по сценарий. Изненадата била голяма, когато паднал на коляно пред Калина, родителите си, които дошли да го гледат в представлението, и още десетки зрители, които снимали романтичното събитие. Емоцията била толкова голяма, че бъдещите съпрузи се разплакали. „Калина превзе всички – сестра ми, родителите ми”, споделя Боби. Цялото му семейство я обожавали. Актьорът пък се радва на топъл прием от порасналия син на бившата депутатка. Той е от връзката й с бизнесмена Николай Филипов, с когото Боби също много си допаднали.

Съдрал си панталона по време на сватбения танц

Боби си съдрал панталона по време на сватбения танц с Калина. Причината е, смята младоженецът, че не репетирали на сцената в ресторанта с тоалетите си. Иначе двамата учили хореографията на блус и тежка самба в продължение на месец. Ставали в 7 всяка сутрин и в 7,30 вече танцували. Представянето им било изпипано до детайл. Боби предложил на Калина генерална репетиция на сватбения танц, за да са спокойни, че ще се представят така, както искат. Булката обаче казала, че нямало време.

В деня на сватбата изненадите изскачали една след друга. Преди да излязат на дансинга, бил изпуснат пушек за ефект, само че той направил пода още по-хлъзгав. Младоженците разбрали, когато излезли да танцуват блус пред гостите си. Въпреки това продължили, както било по план, с тежката самба. Като започнали да се премятат и хлъзгат, от хореографията не останало нищо. Боби все пак се придържал към нея и направил смел разкрач, при който откъм чатала му се чуло: „Храс!”. Бельото му лъснало през гигантската дупка на панталона му. Гостите били във възторг, като си мислели, че това е търсен ефект. Страхотно се забавлявали, убедени, че Боби разиграва скеч. Даже по-късно продължили да не вярват, че наистина си скъсал панталона по време на сватбения танц. След запомнящото си повяване като двойка на Боби и Калина на дансинга, всички гости на сватбата им станали да танцуват.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени