Камбуров купонясва с Преслава (Посрещна фолк певицата у дома на рожден ден)

https://hotarena.net/laifstail/kamburov-kuponiasva-s-preslava HotArena.net
Камбуров купонясва с Преслава (Посрещна фолк певицата у дома на рожден ден)

Най-изявеният голмайстор в Първа лига Мартин Камбуров си спретна купон в компанията на Преслава. По-малко от 24 часа след поредното си попадение в елита нападателят се отдаде на домашно парти. То бе по повод рождения ден на половинката му Гергана Парпарова, която доста прилича на сестрата на фолкзвездата Ивелина.

 

Тя празнува в събота вечерта в отбрана компания, която събра в семейното жилище заради мерките срещу коронавируса. Най-личният гост на партито бе Преслава. Фолкзвездата пристигна с подарък за рожденичката и огромна усмивка на уста. „Честит рожден ден, Гергана. Да си жива и здрава и много щастлива! Обичам те!\", поздрави тя дружката си и в социалните мрежи. „Аз повече те обичам“, отговори й рожденичката.

 

Преслава отдели специално внимание и на мъжа на рожденичката. Двамата не пропуснаха и да се снимат за спомен. „С най-готиния човек и приятел... благодаря, че ни уважи празника\", сподели Камбурова под общия им кадър.

 

Интересен факт е, че преди време голаджията, който преди Гергана бе изявен плейбой и Преслава бяха спрягани гаджета. Повод за това станаха именно близките отношения, които двамата демонстрираха по време на нейни участия, на които присъстваше и футболистът.

 

Оказа че истината е друга. Фолкаджийката е сред най-близките приятелки на половинката на Мартин - Гергана. Именно покрай нея Камбуров и Преслава се сприятеляват. Преди няколко месеца той и бременната му половинка уважиха втория рожден на дъщеричката на чалгаджийката - Паола.

 

Преслава пък бе сред първите, които честитиха на двойката появата на първата им рожба. През декември нападателят и половинката му станаха родители на син, който носи името на баща си. В най-скоро време Камбуров може да има повод за още един голям купон, пише \"България Днес\".

 

Той е на четири попадения от изравняване на рекорда на Петър Жеков за най-много голове на Първа лига. Легендата на ЦСКА е с 253, а нападателят на „Берое\" вече има 249. Поредния си гол той вкара във вратата на „Локомотив\" (Пд) за равенството 1:1 в петък. Това със сигурност е вдигнало настроението му на макс по време на купона за рождения ден на половинката му.

6 Коментара

баста на чалгата

преди 3 години

...чалгаропитеци...

Коментирай

Много грозно

преди 3 години

Е това момиче! Сигорно е богата! Наистина е грозна ! Дори с грим и филтри!

Коментирай

абе,

преди 3 години

Пише се и се изговаря -СИГУРНО.

Коментирай

хе хеее

преди 3 години

Знаеме колко я обича,изневерява и под и над път,хайде няма нужда,всичко се нзае,взе я защото има пари,крадени пари,с майка й са най голямите боклуци и престъпнички,цялото и семейство.Нали майка й лежа в затвора,не е късно ,може и пак да полежат,трябва да се проверят откъде са им финансите.А тя е меко казано грозна,той лично я е обиждал,колко била дебела и простивна,ама има пари,даже тя го издържа,милата,толкова е и проста,тая Преслава нея няма какво да я коментирам селянката дето спеше със цигани за 10 лева, смърдяла на развалена риба голяма работа са

Коментирай

S

преди 3 години

На този на лицето му пише Провинциалист,да не кажа селянин.ИСка му се да е БЕрбатов,ама няма как,кога за БЕрбатов ще четем такива неща,с коя чалгарка боклучарка е бил и пил ,НИКОГА ,ама това е класа ,тоя цървул няма такава ,а това недоразумение до него ,няма и да коментирам.

Коментирай

До абе

преди 3 години

А един мазен ритник в зурлата как ще ти дойде?! Правилно ли го написах????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.