Камелия отсече: Гери-Никол си е чалгарка!

2662
17 Юли 2018, 14:00


Фолкпевицата Камелия е категорична, че новите звезди Криско, Тита и Гери-Никол пеят чалга, но по-ъпгрейдвана, научи HotArena.

 

Хубаво е, че на пазара се появиха свободни млади хора, които не са обвързани с големи фирми, Като Криско, Тита и Гери-Никол и тя правят музика, която се консумира от същите тези поп фолк потребители, а това разчупва рамките на клубовете, защото в тях пеем както ние, така и те“, казва Камелия, цитира „Шоу“.

 

Тя е на мнение, че тези изпълнители са част от поп фолка, но са го направили една идея по-различен, както преди години навлезе модата с песните на румънския композитор Кости.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
преди 10 месеца
-2
Абсолютно съгласна съм!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
преди 10 месеца
-17
Гери- Никол е кралицата на музиката, независимо какво се говори за нея!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fit
преди 10 месеца
-3
Не знам дали е чалгарка, но е бездарна. Песните и са писани специално за нея. Да не я слушаш и на маса да пее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o
преди 10 месеца
-2
Естествено! Аз никога не съм и помисляла за нея по друг начин, освен като за чалгарка. И то не защото потребителите на музиката й са същите тези, които слушат и поп-фолка, а защото тя е олицетворение на всичко онова, което беше някогашната чалга (не поп-фолка) и го е довела до екстремност - супер вулгарна в поведение, супер вулгарна в текст, безкрайно сексуализиран образ.... и разбира се същите ритми за тресене на гъз. Та разлика също не съм откривала никога между нея и чалгата. Всъщност на такива им беше много по-лесно даже, защото можеха да започнат още от самото начало да си показват абсолютно всичко по възможно най-вулгарен начин и да са защитени от оплюване, просто защото уж са в друг жанр, докато хората по навик продължиха да си плюят по поп-фолк изпълнителките, въпреки че голяма част от тях от доста години вече са много по-елегантни, премерени и прибрани в облекло и поведение. А онези се разчепатиха и само дето патки не засмукват, защото нали не са от фолка, тях няма кой да ги съди..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени