Камелия пяла в ремарке: Разнасяха ме като мечка на синджир за 2 лева!

1829
25 Март 2018, 16:00


Незабравими изяви имала Камелия в зората на кариерата си. Малко преди да се сдобие с национална слава, блондинката, която журира в „Гласът на България”, трябвало да се примирява с участия в далечната провинция, да пее на семейни тържества, както и да пътува с автобуси и влакове, а понякога и на стоп.

Камелия често е разказвала с усмивка за това време. Покрай появата си в сериала „Скъпи наследници”, певицата си спомни и шокиращия случай, в който трябвало да пее в ремарке. 

„Да пея в каруца не беше новост за мен. Само че беше студено и конят леко се плашеше и дърпаше, а аз отгоре на каруцата танцувам”, разказва Камелия за участието си в сериала на Би Ти Ви. Опит натрупала в началото на кариерата си, когато била гост звезда на една сватба.

„Е, оказа се, че сватбата е на стадион. Женят се млади хора от един друг етнос и аз съм звездата на тяхното тържество. На средата сложено едно ремарке и на него постлан килим. И стълбички сложени. Трябваше да се кача отгоре. И аз пея, то се мърда в ритъм... По едно време ме хванаха да ме разнасят като мечка на синджир, да ме видят роднините. Някой ми дава 2 лева, друг – 5 лева”, разказа през смях Камелия. Тя призна, че тогава доста се шокирала, но пък като минало време, с приятеля й Цветин си спомняли с усмивки тази абсурдна ситуация, пише "Уикенд". 

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени