Камелия си изпати покрай Ториното и Пашата

https://hotarena.net/az-jenata/kameliia-si-izpati-pokrai-torinoto-i-pashata HotArena.net
Камелия си изпати покрай Ториното и Пашата

Камелия си изпати покрай дуетните си партньори Тодор Димитров-Торино и Павел Денов-Пашата.

Песента им „План Б” стана хит много бързо, но и също толкова бързо бе свалена от ЮТюб канала „Kings recoreds” на двамата младежи. Причината е, че парчето, което натрупва над милион гледания, се оказа крадено от албанския хит „Дале” на Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула, чиято премиера бе през юли миналата година. Правата за музиката не са отдавани на други изпълнители, т.е. на нашенците. Камелия запази мълчание по казуса, докато Торино и Пашата побързаха да обявяват, че завистници им „подлели вода”. Дни по-рано, дуетът пък разказа за друг случай, в който са спестили пари, заобикаляйки правила.

Двамата снимали в Дубай кадри за парчето си „Джанам”, като старателно внимавали да не ги хванат. Причината е, че в арабското емирство се плаща, за да се снима съдържание за музикални видеа и филми. Сумата за реализиране на кадри варира според локацията. Торино и Пашата обаче се изхитрили и измислили как да снимат кадри за „Джанам”, без да плащат. Направили го тайно, което разбира си е било солиден риск. „Просто стоим в колата – единият излиза, снима, прибира се, вади се картата с кадрите...”, разясниха Торино и Пашата схемата, по която заснели кадри за клипа си „Джанам”.

Двамата споделиха за случката в „Шоуто на Николаос Цитиридис” в присъствието на Камелия. Тя, разбира се, за първи път чуваше тази история. Следвайки модела си, Торино и Пашата успели да реализират кадри и в луксозния 5-звезден хотел „Бурж ал Араб” в Дубай. Снимачен ден там струва 50 000 лева, разясниха двамата. А те не платили нищо, понеже снимали тайно.

 

3 Коментара

баста на чалгата

преди 1 година

Баш ми дреме за чалгаропитеците.

Коментирай

Георги

преди 1 година

Аз като лъжа, крада и правя мизерии , поне не ги разказвам ,камо ли по телевизията…. Тези двамата са пълни идиоти

Коментирай

абе,

преди 1 година

И тримата....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.