Камелия Тодорова: С пенсията си от 450 лв. мога да умра на улицата! Саня не пуска песните ми, защото беше любовница на мъжа ми

https://hotarena.net/az-jenata/kameliia-todorova-s-pensiiata-si-ot-450-lv-moga-da-umra-na-ulicata-sania-ne-puska-pesnite-mi-zashtoto-beshe-liubovnica-na-maja-mi HotArena.net
Камелия Тодорова: С пенсията си от 450 лв. мога да умра на улицата! Саня не пуска песните ми, защото беше любовница на мъжа ми

\"От 21 януари съм пенсионерка. Пенсията ми е 450 лева. И добре че все пак съм преподавател в Нов български университет, иначе мога да загина на улицата  моята пенсия“. С тези думи джаз иконата Камелия Тодорова взе първите си пари след навършване на 65-годишна възраст  и 42 години трудов стаж.

Тя споделя, че не е милионерка, не е била народен артист и не е имала близък политик, който да уреди нещо върху пенсията й. Кеми смята, че няма нужда да издава нов албум, защото няма къде да го презентира. „Много е тъжна цялата история - като цяло не мисля за Саня Армутлиева, но не ми е приятно, че много неща зависят от нея като шеф на музикална компания. Хората в радиата ще те пускат ако си в нейния отбор. Аз съм от тези дето не им пускат новите парчета“, обяснява певицата.

Камелия разбрала по доста брутален начин за връзката  на съпруга си Майкъл Кунстман със Саня Армутлиева. „Децата ги завариха е едно легло“, сподели Камелия пред „България Днес“, след като излезе от ВИП Брадър. Изневярата се случила в края на 80-е, когато Кеми живеела в Германия със съпруга си.

„Пътуваха заедно с колата, преспиваха по хотели. Той започна да я облича в същите дрехи, каквито купуваше на мен, а тя взе да демонстрира самочувствие в къщи. Децата ги завариха в едно легло. Беше неприятно“, спомня си певицата. Мъжът й така организирал нещата, че след смъртта си не оставя никакво наследство на Тодорова и децата й.   

2 Коментара

555

преди 5 години

Тези "звезди" докога ще реват,че са с ниски пенсии?!Цял живот се къпеха в пари и привилегии,взимаха звездни хонорари,но не са плащали данъци и отчисления.Законът е един за всички.Та половината български пенсионери вземат наполовина от нейната пенсия,въпреки че с положителност са се трепали повече.Да не говорим,че тя избяга от България и дълги години си живя живота в уредените страни,а българите тук минаха през всички възможни кризи и схеми и платиха високата цена на т.нар.демокрация.Като видя дебелия на Запад,тази глезла се завърна и орева орталъка за неволите си.И тя ли драпа за персонална пенсия като останалите "звездни"хрантутници?!А останалите смачкани от системата пенсионери,които нямат трибуна да се жалват,на кого да се оплачат.Голяма гадост е този двоен стандарт!

Коментирай

!!!!

преди 5 години

Един съвет - не яж сьомга и скариди и пий вино от 2 лева за литър и пенсията ти от 450 лева ще ти стига. Лигла. Тази знае ли колко български пенсионери, които наистина са работили здраво за България сега живеят с много по-ниски пенсии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.