Камен Донев оцеля в зловеща катастрофа!

1624
30 Май 2018, 16:00


Един от най-хитовите актьори и режисьори Камен Донев, чийто спектакли събират десетки хиляди зрители, се разминава на косъм с фатален инцидент преди 5 години, научи HotArena.

 

През май 2013 г. Донев кара колата си по софийските улици, когато ненадейно върху него връхлита таксиметров автомобил. Ударът е нечовешки и само бързата реакция на Камен го спасява от смъртта. Той и досега се чуди как успява да не загуби самообладание, за да направи бърза маневра, която се оказва животоспасяващa, писа „Галерия“.

 

От катастрофата излиза със счупена ръка, а докторите са изумени, че последствията не са по-тежки. Получената травма все още не е от най-леките, защото счупването е точно между лакътя и рамото и при подобни фрактури възстановяването е бавно и мъчително. Налага се лекарите да му поставят метална пластина, която да помогне за правилното зарастване на костта. Дълго време Донев ходи с пластината в ръката си, изпитва силна болка и дискомфорт. Заради катастрофата отменя спектакли и спира временно със спорта.

 

От години той поддържа форма с айкидо и счита, че именно уменията му в това бойно изкуство са го спасили при инцидента – развил е бързите си рефлекси и преценява най-правилната реакция в сложна ситуация.

 

Благодарение на тренировките той съумява да говори, да танцува и да се раздава на макс на сцената, без да изпитва умора.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени