Камен Воденичаров: Изпуснах шанса да се оженя

24 Юли 2023, 13:00


57-годишният вече Камен Воденичаров, който участва благотворително в един от последните епизоди на Стани богат, смути почитателите си с незнанието кой всъщност е Оскар Уайлд. Прочутият писател и драматург от Ирландия умира през 1900 г., но нашият телевизионер го прати да куриерства на Съпротивата във Франция през Втората световна война, пише Минаха години.

Заради грешката си Камен успя да спечели скромна сума като друг водещ Николаос Цитиридис, за разлика от певицата Михаела Филева, която се представи много достойно и получи чек за 10 хиляди лева. Водещият на този необичаен благотворителен епизод Златимир Йочев специално благодари на Кацко, както го наричат приятелите му, за решението му да се включи в играта.

От години Воденичаров не дава интервюта, освен ако не са на политически и обществени теми.

„Абонат съм на жълтата преса от години, непрекъснато се пише за някакви измислени драми, скандали. С Любо Киров например сме приятели повече от десет години, много си помагаме, но това беше изкривено. Напоследък съзнателно спрях да показвам в социалните мрежи мои лични снимки и мисли, защото ги крадат и пишат под тях небивалици“, обяснява решението си Воденичаров. Един от малкото водещи, на които се доверява и гостува, е Георги Любенов от БНТ.

Двамата са стари ергени, а защо е останал сам, но не и самотен, Воденичаров тълкува така: „Непрекъснато съм фокусиран върху това, което работя. Имал съм по-неангажиращи връзки, живял съм в една по-бохемска среда. И сега, когато това темпо е намаляло и когато този клубен ритъм вече не е същият, не само защото аз съм се променил, а защото и светът не е същият, мисля, че това е един мой пропуснат шанс“.

    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буби
преди месец
-1
Айде стига лицемерие от гейовете. Взимат ни за балами и говорят врели некипели, като политиците. Все едно не можем да мислим. Няма лошо, че си гей. Лошо е, ако се правяш на нещо, което не си. А също и ако натрапваш различието си на другите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени