Камион на косъм да смаже Ивайла Бакалова (Папарашко фото)

https://hotarena.net/skandali/kamion-na-kosam-da-smaje-ivaila-bakalova HotArena.net
Камион на косъм да смаже Ивайла Бакалова (Папарашко фото)
С опасност за живота си и в грубо нарушение на пътя изпъкна топмоделката Ивайла Бакалова в центъра на столицата, видя HotArena.


За да стигне до колата си, миската пресече натоварената ул. \"Г.С. Раковски\", като рискува живота си и мина буквално пред засилил се камион. След като притича на високите си токове, Бакалова се качи в мощната си кола и направи обратен завой на двойна непресечена линия, което е грубо нарушение на правилника за движение по пътищата, пише България днес. 


Съветваме я да внимава повече!

4 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Нищо няма да и се случи на Бакалова, химията във висналите и устни ще омекоти удъра.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Всеки ден ли ще ни занимавате с тази изпята песен, безинтересна, скучна и омръзнала в това число са селянката Райна, тъпата чалгарка Рени, Кали, Емилия и куп други болкуци

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Според мен тези известни от далечното минало личности си плащат, за да пишат глупости за тях, та поне малко да се шуми около тях.

Коментирай

баста

преди 3 години

Грозалия Бакалова...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.