Кандидат-кметицата с бруталните снимки стана модел на Плейбой (Горещи кадри)

https://hotarena.net/laifstail/kandidat-kmeticata-s-brutalnite-snimki-stana-model-na-pleiboi HotArena.net
Кандидат-кметицата с бруталните снимки стана модел на Плейбой (Горещи кадри)

Кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска се снима за Playboy. Седем месеца, след като се се разпространиха нейни голи снимки, Диана стана корица на еротичното списание за 18-та му годишнина.

\"Аз съм класическа работеща домакиня, грижеща се за къща си трима мъже и двор, помагам на съпруга си в бизнеса, а това че се преоткрих като еротичен модел, а и плейбой ме харесаха. Тази история около мен, само прави живота ми по-интересен и вълнуващ и доказва максимата, че това което не ни убива, ни прави по-силни\", сподели пред „България Днес” Габровска,  дни след като еротичните кадри в Playboy станаха факт.

Тя споделя че няма намерение да прави кариера на еротичен модел, а иска само да покаже на работещите майки, че трябва да се поддържат красиви и да имат самочувствие.

Политиката не я  изкушава.

\"Реших да се кандидатирам за кмет с идеята, че може да помогна на общността да живее по-добре. Общината да се самоорганизира по-добре в подкрепа на мястото, на хората в него, уникалната природа - и най-вече децата на Момин проход, които растат на невероятно красиво място и заслужават не само родителск грижа и внимание, но и на цялата общност. Защото те са бъдещето на мястото, а не софиянци, които един ден ще го преоткрият и ще почнат пак да строят вили там, как се прави ли някаква софийските интелектуалци\".

Малко след изтичането на голите снимки и видео с еротични сцени и лидерът на \"Воля\" Веселин Марешки защита Габровска  в парламента с думите, че  \"политици в парламента имат много по-гнусни записи\".

\"Моите записи не са гнусни! Не се нуждая от такава защита, защото нищо лошо и престъпно не съм направила. Напротив - престъпници са онези, които разпространиха тези снимки без моето знание и съгласие. За жалост за момента те остават ненаказани, защото полицията не успя да ги намери, но има всемирна справедливост и един ден ще им се върне”, казва Габровска.

11 Коментара

баста

преди 3 години

Поредната кухарка.

Коментирай

Евала

преди 3 години

Поне не се крие и ще вземе и някой лев! Много по-добре е така, отколкото всички прикрити проститутки и т.н.

Коментирай

......па

преди 3 години

И с парите ще нахрани 3мата мъже в семейството и,и те много ''ще се гордеят" с публичните и голотии.

Коментирай

WTF

преди 3 години

Това е стара новина,тази грозна селянка ревеше при Карбовски,че това било политическа акция срещу нея!

Коментирай

До Евала

преди 3 години

Ама аз не искам нито открити, нито прикрити проститутки да ме управляват, че и да дават пример на подрастващите и бъдещите и настоящи майки и домакини как като се чекнеш това не било от значение, пак можеш да си стойностен човек! Не, не можеш! Все пак, за да се кандидатираш за такава позиция, най-малкото, което трябва да имаш е морал и себестойност, а не да се продаваш по сайтовете за жълти стотинки, ценностна система базирана на семейно, религиозно и училищно възпитание, култура на мислене, богат интелект, скромност, висока ерудиция, честност, почтеност, широк спектър от знания и умения от етапите на живота, през които човек преминава, силно изграден целенасочен светоглед за заобикалящата те действителност, и т.н., и т.н. А това, че прикрити проститутки като Марешки, Борисов, Нинова и сие защитават подобен тип екземпляр като на снимката, а продажния и безнравствен българин й се кефи, говори само по себе си какъв народ сме и какви ни управляват.

Коментирай

до Евала

преди 3 години

За импотентни ръкоблудци като теб може и да е добре...

Коментирай

Вики

преди 3 години

Абе, тази хламдийна курва, няма ли да миряса. Видяхме ти цялото дебело черво през ануса, и пак не се скри, ми се обяснява каква кротка домакиня е. Поне синовете й ще се запознаят с женската анатомия от мама

Коментирай

Бети, същата с коментар до Евала

преди 3 години

Забравих да я поздравя с една много готина песничка на Megadeath (съмнявам обаче, че въпросната бивша кандидат общинарка е запозната с творчеството на легендарната група, съдейки по вида й), та откъса от парчето е следното: How many secrets do you keep inside? How many sins do you have to hide? The haunting masses have blackened the sun You'll pay for everything you've done One by one Ако се затруднява или не разбира превода, да ползва Google translator.

Коментирай

До re: на Евала

преди 3 години

Е ти все едно не знаеш какво е положението в България и също, че тоя сайт е махленски... Като толкова много си засегната, вземи обяви се против несправедливостта и поведи народа към борба и съответна победа. Всичките ти сложно конструирани по съдържание писания нямат особенно реален смисъл....Така че, оставяме в ефира Megadeath да звучат и пожелавам по-добро настроение без да поставям изисквания за задължителна квалификация за работа с translator :-)

Коментирай

От Евала

преди 3 години

Напомням, че "ръкоблудството" така прието и изказано говори за личностни проблеми за употребилият го като термин. А самозадоволяването (както аз го наричам и практикувам) е естествен процес и в него няма нищо лошо. Искрено се забавлявам да чета яростни коментари на мними критици и моралисти и особено в подобни сайтове за клюки..... Горко ни, ако някой ден изпълзите на трибуната! :-) :-)

Коментирай

Ууу

преди 3 години

Ако всички майки бяха като теб , опази боже !!! Такъв ли пример даваш на децата си , първо една достойна жена Никога не би се снимала по този начин !!! Отвръщавам се от такива като теб !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.