Капитанът на Локо направи трагична изповед във „Фермата“

21 Октомври 2022, 10:41


Един от най-силните участници във „Фермата“ крие огромна мъка под планина от мускули. Въпреки че изглежда като канара, Радо, капитанът на баскетболния Локо София, страда жестоко, наранен от собствения си баща.  

 

Като дете спортистът бил неглижиран от родителя си – комарджия, който профуквал финансите на семейството, а в един момент завинаги изчезнал от живота на сина си. „От майка ми знам, че баща ми е взимал последните пари за мляко за мен и за сестра ми, и ги е проигравал“, призна с болка в гласа баскетболистът, който показа страхотни качества на Арената във „Фермата“.  

 

След като родителите на Радо се разделили, баща му не е търсил контакт с него. „Аз също не мога да го потърся след толкова много години, защото вече нямам нужда от този човек. Узрял съм да приема този факт и да живея с него“, отсече капитанът на Локо.

 

Трагичната му изповед предизвика искреното съчувствие на жените във „Фермата“.  „Това, което се е случило, ти е нанесло травма. Ако потърсиш баща си, подсъзнателно нещо ще се отприщи в теб, ще си изясниш нещо за себе си“, посъветва го мениджърката Мирела.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени