Капитанова от „Ергенът” крие възрастен любовник

https://hotarena.net/laifstail/kapitanova-ot-ergenat-krie-vazrasten-liubovnik HotArena.net
Капитанова  от „Ергенът”  крие възрастен  любовник

Докато зрителите на Би Ти Ви се вълнуват докъде Виктория Капитанова ще стигне в надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов в шоуто „Ергенът”, в светските среди усилено се коментира връзката й с възрастен мъж. Рускинята от град Чебоксари, автономна република Чувашия, открай време въртяла любов с бизнесмен, който е близо до 50-те си години. Самата Виктория никога не е показвала гаджето си, но пък е признавала, че има такова.

 

Рускинята не е коментирала възрастта на приятеля си, макар че е имало въпроси за нея. Не го е представяла на последователите си в социалните мрежи, защото „личният живот си е личен”. Казвала е само, че приятелят й е българин, имал собствен бизнес и в свободното си време ходели на вечери, почивки, разхождали се. Запознали се в заведение в края на октомври, 2017г. Всеки от тя бил с компания. Той я забелязал и дошъл да се запознаят. Поискал телефонния й номер и после започнали да се срещат.

Още преди да се запознае с него, Виктория, която е завършила „Бизнес администрация” в Американския университет в Благоевград, започнала да търси жилище в София, което да закупи с пари, осигурени от родителите й. Тя се преместила в столицата, след като се дипломирала, и живеела на квартира, докато не решила, че окончателно ще остане в България. Преди да се съсредоточи върху социалните мрежи, Виктория работела като мениджър в онлайн агенция и получавала доста добри пари. В един момент тя решила да се посвети на страстта си да е блогър. Съумявала да си осигури завиден стандарт със спестяванията от заплатата и с доходи от социалните мрежи. Освен това е споменавала, че е била два пъти на студентска бригада, както и че приятелят й „помагал финансово”.

Въпросният приятел разбрал, че Виктория търси апартамент за покупка, малко след като я завел на своя бизнес вечеря със строителни инвеститори. Амбициозната рускиня, която имала връзка с тайнственото си гадже вече от около месец, го придружавала на срещата, но не скучаела, докато господата разговаряли. Виктория отворила сайта на фирмата на инвеститорите, за да разгледа предлаганите апартаменти в новия комплекс, който бил на етап строеж в кв. „Кръстова вада”. Харесала студио 43 кв.м. с идеалните части, като цената била до 50 000 евро. Зарадвала се и веднага писала на майка си, която побързала да види разположението на апартамента и всички подробности по строежа, и отговорила, че го взимат. След срещата с инвеститорите, Виктория развълнувана съобщила на приятеля си, че иска да купи въпросния апартамент. „Той първо не ми повярва, защото помисли, че може би аз очаквам той да ми вземе апартамент при положение, че тогава излизахме един месец”, споделя Виктория в едно от клипчетата във влога си. Разбира се, тя веднага му обяснила, че търси апартамент, още преди да го срещне, и даже ходила на много огледи.

Бракът на майка и баща й е втори за всеки от тях. Виктория има сестра, с 12 години по-голяма, от първия брак на баща си. В семейството им се смятало, че всяко дете трябва да си има свой дом. Баща й помогнал на времето на сестра й да си вземе апартамент в Русия. Такъв, с площ 78 кв.м., осигурил и за Виктория в Чебоксари. Продали го, след като блогърката решила да остане в България. Родителите й обърнали парите от продажбата на апартамента в евро и Виктория ги пренасяла поетапно у нас. С всеки полет, докато била студентка, си идвала с по 5000 евро, които внасяла в своя банкова сметка. Рускинята е уточнявала, че родителите й продали жилището в Русия, имало „проблем с рублата”, заради което парите стигали за по-малък апартамент в България. Така че Виктория, както и родителите й я посъветвали, не теглила кредит, за да вземе по-голям апартамент, а търсела според бюджета си. За щастие открила своя дом. Тя е споделяла, че това е ергенското й жилище. Когато създаде семейство, смята, че е редно мъжът й да притежава или да купи апартамент, в който да се настанят.

Въпреки малкия бюджет, Капитанова успяла да си осигури даже и парко място в комплекса, който между другото е доста луксозен. Инвеститорите й направили отстъпка от цената на апартамента и тя взела гараж за около 10 000 евро.

Преди 8 месеца Виктория гордо обяви, че се е нанесла в апартамента си. Показа детайли от него, докато подреждаше вещите си. Блогърката сподели, че жилището е обзаведено така че да е малко копие на апартамента, в който живеят родителите й в Русия. Въпреки че с гаджето са вече от доста време заедно, Капитанова живее в новия си дом само с кучето – померанът Оливия, който често показва.

3 Коментара

XxX

преди 1 година

Смешно е как се подиграва на Александра за картите, а самата тя продава парични ритуали в инстаграм ! Колко глупав трябва да си,че да вярваш на тази меркантилна шарлатанка. Я марш, обратно в Русия съсел такъв!!!

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

А защо изтирхте статията със снимката на чичака, която дори не сте си играли да търсите, а откраднахте от бг-мамма? Заплаши ли ви или ви плати да я премахнете?

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Тази чувашка с гнусливата визиономия/защото не е рускиня/си е най-обикновена държанка, злобна,завистлива и меркантилна.Да му е честита на дъртака който крие.Явно и секс не правят защото тя изглежда пресметлива и фригидна,но го върти на малкия си пръст,защото е изучила руския кОрвърлък и наглостта била щастието и.Дано си присвои всичките му пари и го натири,защото това заслужават такива баламурняци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.