Карантина ли?! Софка и Преслава вдигнаха ЛУД купон

https://hotarena.net/laifstail/karantina-li-sofka-i-preslava-vdignaha-lud-kupon HotArena.net
Карантина ли?! Софка и Преслава вдигнаха ЛУД купон

Софи Маринова и Преслава не признават никакви социални изолации и карантини. Въпреки че клубовете и дискотеките са затворени, двете фолк диви пак намериха начин да зарадват своите фенове.

 

Навръх рождения ден на Софка изпълнителките вдигнаха луд купон, на който станаха свидетели всичките им фенове благодарение на социалните мрежи.

 

Преси и ромската перла излъчваха лайф през Инстаграм, пяха на живот, танцуваха гюбеци и истински забавляваха многобройната си аудитория.

 

По случай празника на Маринова десетки нейни колеги я поздравиха, пише „България Днес“. Рожденичката си пожела скоро да стане майка на момиченце. С Гринго вече правели опити и Софка много искала дъщеричка, която да кръсти на кумата си Преслава.

10 Коментара

Коко

преди 3 години

Това не Преслава а пластикослава

Коментирай

блЯк

преди 3 години

Гнусни циганьорски певачки.

Коментирай

Тодор П

преди 3 години

че и сервитьор си викнали простите мангали

Коментирай

Jessy

преди 3 години

Коя е тая, която пее до Софка, че не я познавам. Някоя нова ли е? Облякла се е като труженичка на магистралата.

Коментирай

цирк

преди 3 години

ПластикоСлава и Тутанкамон с дебелия молив по лицето.

Коментирай

Петя

преди 3 години

Два боклука, които се мислят за Мадона?????

Коментирай

АЛЕКС

преди 3 години

Как може два грозни моржа да се появят заедно, няма ли за тях изолация?????

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Как е възможно, тези двете, по време на изолация, по време когато никой с никого не трябва да се среща и всеки трябва да си стои вкъщи, да ми се изтипосат в някаква уж затворена кръчма. И надали зад камера са само мъжете им. Циците до брадата на Преслава ще стигнат, за други нон-стоп коментирани части от тялото й, няма да кажа нищо, то е ясно, поне определени ъгли на сниманае да избягва е моят добронамерен съвет. Подпийнали очевидно, то в кадър си пият уискито де и пушат цигари....... И после защо държавата ни на там върви, ми на кого да подражават младите момичета- ми естествено на Преслава. Префърцунено- истеричен смях, дължащ се на алкохола или просто поредната поза, цици на показ, алкохол, цигари ..... А и защо тези двете, в това състояние, а и изобщо си позволяват да ''изпълняват'' песни за Лили Иванова. Солени глоби трябва да отнесат за оскверняването на подобни хитове. За права и тн, няма да коментираме. Пейте си за водките и маанетата, без да се появявате на лайв, да ви се сменят хората и без да пипате чуждо творчество.

Коментирай

hater petar

преди 3 години

ei komunist :) ne e bai to6ovo vreme horata sa svobodni da pravqt kakvoto iskat , az ne haresvam prostite 4alga fenove i ne hodq v plaza i planeta oba4e nqkoi pat kato sednem na masa se slu6a 4alga i nema lo6o :D

Коментирай

Xxaxa

преди 3 години

Преслава ми се струва много дебела????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.