Карина Атанасова: Участвам в Мис Сикилон, за да боря анорексията

https://hotarena.net/laifstail/karina-atanasova-uchastvam-v-mis-sikilon-za-da-boria-anoreksiiata HotArena.net
Карина Атанасова: Участвам в Мис Сикилон, за да боря анорексията

Ще изляза на сцената и няма как да не ме забележат, искам да разкажа за битката си, споделя Лейди България 2022

 

Карина Атанасова, която е носителката на титлата Лейди България 2022, ще се бори за поредната корона в личната си колекция. Нейната история е изключително драматична и младата дама иска житейските й изпитания да бъдат чути от повече хора, пише България днес.

 

„От дете си бях пълничка. Килограмите, които трупах, бяха единствено и само от нездравословно хранене. На 16 години се качих на кантара и се изплаших от това, което видях – тежах 85 кг“, разказва Карина.

 

Тогава решила да сложи край на този период и да промени навиците си. Здравословното меню и спортът се оказват недостатъчни. Тя спира изцяло да се храни.

„Не осъзнавах какво се случва с мен. Не се хранех, повръщах, беше ми зле, а в огледалото още виждах пълното момиче, докато един ден кантарът не показа 35 кг“, разкрива още тя. Попаднала в ада на анорексията, тя месеци наред упорито крие от майка си за проблема. През голяма част от времето тя била неадекватна и проспивала часовете в училище.

 

Повратният момент настъпва, когато попада в Спешното и чува какво си говорят лекарите. Прогнозите за здравето й са лоши. Взела се в ръце и започнала с лечението с помощта на литература за силата на мисълта и промяна в нагласата.

3 Коментара

Xxx

преди 1 година

Тая се направила 1 към 1 с Джулиана парцаланова

Коментирай

питър

преди 1 година

на мен ми прилича на робокоп!!!

Коментирай

баста

преди 1 година

Анорексия не се бори като се направиш на силиконов урод.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.