Катето Евро: Гласувах за новата на сина ми! Ще стане ли Ивелина Чоева Жена на годината?

https://hotarena.net/az-jenata/kateto-evro-glasuvah-za-novata-na-sina-mi-shte-stane-li-ivelina-choeva-jena-na-godinata HotArena.net
Катето Евро: Гласувах за новата на сина ми! Ще стане ли Ивелина Чоева Жена на годината?

„Аз гласувах за Ивелина Чоева за жена на годината!”, похвали се Катето Евро веднага след завръщането си от късния морски воаяж, който си спретна.

 

Актрисата стиска палци на новата половинка на Сашо Кадиев да победи ежегодната надпревара „Жена на годината\" със своя пpoект за помощ на жени в беда, пише „България Днес“.

3 Коментара

11

преди 2 години

Висша седмица на модата ,жена на годината...мноого хубаво, но Таня е много по-хубаво момиче....чисто визуално....

Коментирай

По какви заслуги ?!?....

преди 2 години

Какво е постигнала тази жена....всички я чухме основно с "постижението" че се търкаля в един креват с оня маминият саСко! Има по пдходящи категории в които идеално пасва...да не влизаме в детайли..

Коментирай

ами,

преди 2 години

По връзкарси "заслуги".То всички тези конкурсчета са такива.Не зная какъв е проекта и за помощ за жени в беда,но самата тя в момента травмира едно малко дете което като порасне травмата ще лъсне.Сега е го баламосват защото още е малко и не разбира точно какво се случва.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.