Кати върти търговия с евтини бижута

09 Октомври 2022, 13:44


Волната пеперуда на фолка Кати, която напусна сцената преди 15 години, търгува с гривни и гердани по 40-50 лева. Бизнесът върви предимно в интернет, където г-жа Михайлова ударно развива своята търговска дейност и новото си амплоа.

Тя е категорична, че никога повече няма да стъпи на фолк сцената, заради дъщеря си. Тийнейджърката имала нужда от внимание и грижовната майка обещала, че ще й отделя всяка свободна минута. Пеенето изисквало денонощни ангажименти – лукс, който тя не можела вече да си позвали.

Дълго време сред раздяла с мъжа си Николай, актуалната някога блондинка разчитала предимно на неговата помощ, но решила, че трябва да има и свой бизнес. Така се насочила към бижутата на народни цени, надявайки се, че името й и някогашната слава ще генерират високи обороти.

Кати основала фирмата си на 4 юли тази година със седалище в София и с начален капитал от 100 лева. Като предмет на дейност посочила електронна търговия с аксесоари, реклама, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности, разрешени от закона.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
"Затичал''се някой да и купува боклучетата.С такива е залято навсякъде.Кич...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени