Катя Близнакова брои 1200 лева за античен порцеланов сервиз СНИМКИ

09 Юли 2023, 12:00


Изпълнителката на „Лиляно моме” има нова кухненска придобивка, която дебнела в сайт за разпродажба на порцелан повече от половин година. Античният сервиз e от 20 части, а основния поднос e голям колкото малка холна масичка. Чиниите са изрисувани с различни видове риба и позлатени нишки от страни.

Първоначалната му цена била тройна и Катя Близнакова не бързала с покупката, защото нещо й подсказвало, че собственикът ще редуцира сумата.


„Седя си на дивана и ровя по сайтове за старинни вещи. В един момент гледам, че моят сервиз пада на 1200 лева. Веднага писах на собственика, който беше на линия и той ми отговори. Беше към 1,30 през нощта. Толкова се зарадвах, че ми потекоха сълзи. Помолих го да ми изпрати сервиза още на сутринта. Нямате си представа колко му се радвам. Това е фин, френски порцелан, какъвто вече не се произвежда. Съдовете са на повече от един век, произведени са през 1901 г.”, сподели пред „Уикенд” певицата, известна и с кулинарните си умения, които демонстрира няколко пъти в „Черешката на тортата”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени