Като арабска принцеса: Глезят Мегз с „Дом Периньон“ и бея на солта

https://hotarena.net/laifstail/kato-arabska-princesa-gleziat-megz-s-dom-perinion-i-beia-na-solta HotArena.net
Като арабска принцеса: Глезят Мегз с „Дом Периньон“ и бея на солта

Миглена Каканашева-Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса по време на ваканцията си в Дубай. Дизайнерката прекара няколко дни в емирството на гости на родната сексбомба Драгана Спасовска.

 

Домакинята й засипа Мегз с внимание и глезотии от най-високо ниво. Драгана живее в Дубай от години и постоянно се движи във ВИП средите. Тя е любимка на куп световни звезди, с които често купонясва из местните клубове. Сред най-големите й фенове е футболната легенда Роналдиньо.

 

Драгана показа своята арабска приказка на Мегз по време на гостуването й. Тя разходи дизайнерката с поръчков Мерцедес G класа, който бе на тяхно разположение през цялото време. Спасовска заведе Мегз из баровските заведения.

 

В една от вечерите компанията им бе в заведението на бея на солта в един от най-скъпите хотелски комплекси на изкуствения остров Палм Джумейра. Лично Нусрет Гьокче им приготви месото на масата - телешки стек. Цената на една салата там започва от $130. Запазената марка на Нусрет - стек със златна обвивка, стартира от $500.

 

Разбира се, нямаше как да се мине и без посещение на скъпарските нощни клубове. Драгана, Мегз и още няколко мадами се забавляваха с песните на световно известния певец Ни-Йо. Танците бяха обилно полети с шампанско „Дом Периньон\" от най-скъпия клас.

 

През деня компанията разпускаше на един от най-известните плажове в Дубай - Ники бийч. Сред музика и смях се лееха кой от кой пo-екзотични коктейли, пише „България Днес“.

27 Коментара

АзАз

преди 3 години

Ооооо тази Миглена, а.к.а МегЪ е навсякъде!!!! Не се издържа! Нусрет Гьокче е редовно в ресторанта си в Дубай и сервира на всички, не е отишъл специално за Какаканаша. Айде спрете се! Да си ходи на селото с немеца, да си прави консерви домати щом от градината и собственоръчно й било най-приятно. Ако иска да си организира СелоКуин, ама да НЕ е онлайн. Да се занимава със себе си и да не се появява повече в онлайн пространството, че така чакрите й още повече ще се запушат от народната < любов>! Аман от Мегъ!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Айде Каканашарена пак се активизира! Спрете се бе!

Коментирай

??

преди 3 години

Да не започваме коментарите за Каканешева !!! Всяка втора проститутка,певачка с консумация .треторазрядна моделка отиват по пътя за Дубай!! Каканашева е като тези люде,които не са се определили хомо или хетеро сексуални са!!! Тя за дизайнер не става,консервите с домати вкиснаха,не се разбра дали се ядоса на Карбовски ,че малко пари за услугата и предложи,не се разбра колко чакри изчисти,не се разбра психологията до къде я докара и кой може да Каканашева да разбере??? Мегъз е за психологична помощ. А посещенията и в Дубай си ги е заработила. И мама на тати без пари не дава!!

Коментирай

Big Dick

преди 3 години

za qdeneto i pieneto razbrahme,ama kajete neshto i za analnite im prejivqvaniq.fetish s butilkata ili natur.....?

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Ама мълчите как са я обгрижвали камилите.

Коментирай

Ссс

преди 3 години

Фалираха дрешките китайски внос и започна като проститутка. Тя тази Драгана точно при Карбовски обясни как вика (вербува) приятелки. Ама иначе Мегз на много морална се прави...

Коментирай

Баба Генка

преди 3 години

Бабета да ви разправам истинска история. Вдигнахме се с комшиката Цеца да идем на Добай, оти и двете пари имаме от бостано да се шетаме. Отиваме в хотело, до нашата стая в коридоро се наредили Мегз, Моника Валериева, Николета Лозанова, Гери Дончева, Жанета Осипова и още две не ги знам. Викам им"ей, бабета, що сте се наредили пред тази стая", а Мегз ми вика"бабе, вътре лукче има, влизаме да смучкаме". Погледнахме се с Цеца, па наредихме се и нии. Кат дойде нашиот ред, влизаме па що да видим, цела стая голи маже арабини.

Коментирай

Баба Генка

преди 3 години

Продължавам, оти длъга е историята. Единиот позна по престилките, че сме от България и ни вика"що бе бабета, що сте се наредили и вие" а аз му реча"е и нии искаме да смучкаме лукчета". Отпратиха ни, викат немат лукчета, много лаже таже Мегз

Коментирай

Рошко

преди 3 години

Тя тази дето ги е поканила на вълк прилича на какво е модел и това уродливото и то за хубавица сигурно се има

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Тази статия само показва на какво ниво са нашите ВИП - как се подмокрят при вида на салата за 130 долара, стек за 500 и шампанско "от най-високият клас". Само дето още нищо не са видели от света на лукса. Това тяхното е все едно да отидеш до Мак Доналдс и да си мислиш, че ядеш истински бургер, а не подигравка с иначе приятна храна.

Коментирай

Аз да питам...

преди 3 години

За кво са си говорили тия две ГМО маймуни.....чух я тая Драгана веднъж и се “ възхитих” на лоботомията дето е постигнала ядейки уж “ златните “ кървясали стекове......и те тия прехвалени меса на същите лаЙна като тия две “лъскави “ шантонерки стават! Ама смърдят повече......

Коментирай

......па

преди 3 години

Тази Драгана Спасовска е северо"македонка" която е проститутка в Дубай.

Коментирай

А,,

преди 3 години

Мегзъ смени професията ли? Татко ѝ дано е доволен...

Коментирай

Контеса Báthory

преди 3 години

На мен ми е чудно как в една арабска страна, където знаеш, че обществото е с по-консервативни порядки и начин на мислене, тези проститутки си позволяват да ходят почти голи?! При положение, че и мъжете, и жените са омотани от долу до горе (не че симпатизирам на мюсюлманите или съм тръгнала към която и да е арабска страна), ти да се разпищолиш по този абсурдно-нелеп начин и да си мислиш, че си много модерна, изтънчена и изискана, е най-малкото проява на неуважение, арогантност и ексхибиционизъм! Обаче, къде ти толкова акъл, морал и порядки в тези кухи лейки! Учудвам се как не ги глобяват или не ги вкарват в затвора?!

Коментирай

:)

преди 3 години

Явно религиозността им свършва там, където започва финансовата полза от туристите. Те да не би да следват нашата мода и порядки, когато са на наша територия? А и помисли, че те тези жени реално 90% от мотивите им да пътуват където и да било е за да се снимат за социалните си мрежи. А там се цени да се покаже повече и възможно най-предизвикателно и разголено. :)

Коментирай

////

преди 3 години

Дубай е меката на разврата.Крият се зад религията.Затова не понясям исляма, защото е лицемерен.

Коментирай

Ина

преди 3 години

Абе, Миглено, кой лъжеш? Проститутка

Коментирай

Антония

преди 3 години

Таз предълга статия можехте да я обобщите в два реда "Една проститутка поканила друга проститутка да изкарат някой лев заедно". Тази Драгана отдавна се хвали как живее "луксозно" благодарение на "мистериозния" си свръхбогат годеник, който, разбира се, е верен само на нея, кхъ-кхъ... Положението е "виждал съм, но няма".

Коментирай

////

преди 3 години

То в религията няма проблем.Проблемът е у хората,те са лицемерни

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Вече 4 дни няма нова статия за Каканаша и аз се притеснявам, дали редакторите на каканашарена не са натръшкали с коронавирус!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Каканашарена, къде е поредната статия за Каканаша?!? Нямам търпение вече, излагате се!!!

Коментирай

ME-GAZ - gola v arabskia sviat

преди 3 години

taia ako se e pusnala taka - s razgoleni gardi v arabska darjava, kadeto mestnite jeni, hodiat zabuleni, razbiram, che Megz-Seks e iskarala mnogo pari ot puskaneto na goloto si tialo na arabite - ta vijdame mnogo dobre kakvo praviat nashite 'miski' v arabskia sviat, A Megaz moje da si mechtae za Karbovski, shtoto Karbovski e mnogo visoka klasa I toi iavno e otriazal meratsite na prostoto selianche.

Коментирай

tsigane

преди 3 години

Taia Me-Gaz mi prilicha na izrusena romka ot fakulteto. pone da si beshe izrusila i chernite debeli vejdichki, shtoto mnogo biiat na ochi, ama iavno MNOGO MALKO I PLASHTAT ZA 'USLUGITE' pri arabite, ta niama pari da si izrusi vejdite.

Коментирай

edin arapin

преди 3 години

DRAGANA SIGURNO OT SUTENIORSTVO PECHELI, NE OT ARABINA, SHTOTO E MNOGO GROZNA I ZA NEIA NIKOI NIAMA DA DADE PARI V ARABSKIA SVIAT. TE ONIA IMAT MNOGO PARI I HARASVAT SAMO ZAKRAGLENI BELI RUSKINI, A NE GARDJAVI CHERNI NASHENKI.

Коментирай

ZAGORIAL ARAPIN

преди 3 години

TSIGANKATA SI E IZRUSILA KOSATA, AMA E ZABRAVILA DA SI IZRUSI VEJDITE. TOVA E KATO SI MARLIAVA PROSTACHKA. NECHISTOPLATNOSTTA SI LICHI OTDALECHE. I NIKOI OT ZAPADNITE DARJAVI NE HODI DA POCHIVA V DUBAI. IMA KADE PO-EKZOTICHNI OSTROVI, V KOITO ZAPADNIATSITE HODIAT. V DUBAI HODIAT SAMO NASHI GLUPENDARI I KARACHKI TA DA IZKARAT NIAKOI LEV OT NIAKOI ZAGORIAL ARAPIN - I TO OT BEDNITE, SHTOTO BOGATITE ARABI TAM HARESVAT SAMO ZAGRAGLENI JENI, A NE GARDJAVI ANOREKSICHKI KATO NASHITE KLIOSHTI, KOITO HODIAT TAM DA OBGRIJVAT NAI-BEDNITE I IZPADNALI ARABI.

Коментирай

Без име

преди 2 години

Хаха,ти да видиш Г-жа “Бизнес дама на годината” станала компаньонка…Това само след фалшива пиар кампания с създаваща фалшив имидж в България може да се случи! А се подиграваше на Мария в Биг Брадър…

Коментирай

Без име

преди 2 години

Хаха,ти да видиш Г-жа “Бизнес дама на годината” станала компаньонка…Това само след фалшива пиар кампания с създаваща фалшив имидж в България може да се случи! А се подиграваше на Мария в Биг Брадър…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.