Кирил Петков и Линда били пред раздяла! Бракът на премиера далеч не е безоблачен

https://hotarena.net/laifstail/kiril-petkov-i-linda-bili-pred-razdiala-brakat-na-premiera-dalech-ne-e-bezoblachen HotArena.net
Кирил Петков и Линда били пред раздяла! Бракът на премиера далеч не е безоблачен

Съвсем не е безоблачен бракът на премиера Кирил Петков и канадската му съпруга Линда, противно на опитите им да се представят като перфектното семейство.

Оказва се, че малко след като Петков довел жена си в България през 2007 г., животът у нас не й се понравил, тя си събрала багажа и се върнала обратно при родителите си в Канада, оставяйки го сам.

 

През 2009-а Линда изкарала месеци наред при майка си и баща си, а по същото време с Кирил вече имали две дъщери. Тя заминала в родината си заедно с децата, защото в София не издържала да се грижи сама за тях. По това време Петков бил изцяло зает с бизнес начинанията си и стремежите си да натрупа богатство, а върху плещите на Линла се стоварили всички отговорности.

 

Раздялата им обаче не била окончателна и последвало примирие, скрепено с появата на другата им щерка Ани. Всъщност кризата на брака им през 2009 г. не била първата. Още когато Линда научила, че е бременна с второто им дете, тя взела категоричното решение, че няма да ражда в България, защото нямала доверие на нашите лекари. И тогава заминала сама за Канада.

 

В момента с Петков също минавали през тежък семеен период заради постоянната му липса от дома им. „Трудно ни в. Той се прибира в полунощ, много често и след това, а тръгва в седем сутринта. Виждаме се за няколко часа през уикенда или пък сутрин, когато алармата звънне и той се приготвя да излезе. Докато е в банята и прави сутрешния си тоалет, си казваме важните неща от деня и така…“, откровеничи премиершата.

 

Тя признава, че не й е леко да движи всичко у дома, защото момичетата им не си давали много зор в чистенето и подредбата на апартамента, а освен това работела и непрекъснато в сладкарницата си. Кирил още преди години и бил предложил просто да бъде майка и домакиня на пълен работен ден, защото разполагали с достатъчно големи финансови възможности, но тя се чувства полезна, сбъдвайки мечтата си да приготвя и предава сладкиши без глутен и захар в собствената си сладкарница, пише „Ретро“.

 

Линда признава, че в почивните дни иска министър-председателя единственото да ходят на турска баня и спа.

3 Коментара

Вярно е

преди 2 години

Ще се жени за Ленка

Коментирай

sherlok

преди 2 години

6te trqbva da izleze na duel sre6tu drugite meraklii kokor4o i kompaniq

Коментирай

Хаха

преди 2 години

Какво семейство,какви 5 лв-нали го видяхме къде кисне

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.