Класика: Новият на Райна - женен с дете

https://hotarena.net/laifstail/klasika-noviiat-na-raina-jenen-s-dete HotArena.net
Класика: Новият на Райна - женен с дете

Певицата е лудо влюбена във ветеринаря Вергил, който май ще се окаже женен. Според близки на певицата младият доктор е бил сериозно обвързан, преди да се залюби с чалгарката. Опитите на \"България Днес\" да получи повече информация по случая от самия Вергил останаха без резултат. Без резултат останаха и опитите да се свържем със самата Райна. Преди да се разбере кое е новото й гадже, певицата упорито криеше самоличността на любимия си, като само загатваше със снимки на две чаши за вино или кафе от кухненския плот в дома им. Няколко месеца по-късно певицата засвидетелства отношенията си с Вергил с обща снимка.

 

\"Ветеринарят

Ветеринарят имал жена и дете

 

Според запознати Вергил и Райна искат да имат общо дете. Певицата, която се отдаде през последните години на учене и пътешествия, ще навърши 40 г. на 30 септември. Ветеринарят е доста по-млад от нея, а желанието им за общ наследник се засилва от напредващата възраст на попфолк дивата.

 

\"

 Певицата този път е намерила истинската любов

 

Това е трета публична сериозна връзка за певицата. След като в началото на кариерата си тя дълги години делеше едно ложе с Константин, двамата се разделиха и всеки хвана по своя път. Райна трудно се отърси от мъката след раздялата и дълго време не обявяваше дали има партньор. До преди няколко години, когато заби ММА боеца Валери Тюлеков. Бурната им любов приключи набързо, а Валери вече има дете от друга. Дали този път Райна ще има късмет? Феновете й стискат палци!

16 Коментара

1

преди 2 години

Нещо като Мария Отварачката. Ама то сега е модерно, да се взимат женени мъже или обратното

Коментирай

Ц

преди 2 години

Мъжът е на 35. В тези времена, в които живеем и си се оженил млад на 35 вече 90% са разведени. Райна не е откраднала ничий мъж. Вергил си гледа детето, така че търсите под вола теле. А може би скоро ще имат и общо. Райна не е терорист и не му е оправя пистолет в крайна сметка.

Коментирай

1

преди 2 години

Вие сериозно ли? Валери имал дете от друга... Не, детето е на друга, а не на Валери освен, ако децата вече не се раждат на 10 години.

Коментирай

Антония

преди 2 години

Не съм изненадана, че Райна е развали-къща. Ако можехте да я видите тук в Сандански какви стойки чупи, какво поведение и фасони прави. Изживява се като шефката на града. И на базата на какво? Кариерата й отдавна западна, останаха само стойките.

Коментирай

майка Зайка

преди 2 години

Не знам... но определено й е време за семейство. На доста години е вече. От тук насетне хубостта й ще завяхва...

Коментирай

ха ха

преди 2 години

То пък една кариера ...на чалгарка.

Коментирай

Силви

преди 2 години

Човека се е развел, какъв е проблемът? Щом не е обичал бившата си жена, защо да се влачат в нещастно съжителство? Красива двойка са, но тя Райна краси всеки с присъствието си .

Коментирай

Нели

преди 2 години

Доктора е разведен и свободен мъж да бъде с която си иска, какъв е проблема? Това че има дете и Райна е с него въпреки това е похвално! Нека бъдат щастливи заедно!

Коментирай

Никола

преди 2 години

Като е разведен та какво? Няма право да се влюби и да бъде щастлив ли? Бъдете щастливи и все така влюбени! Прекрасна двойка сте!

Коментирай

Д-р Хинова

преди 2 години

На Райна съм й предписала една рецепта с успокоителни. Щом е почнала да пише из сайтовете под чужди имена, за да се защитава, очевидно не спазва рецептата. Някой да й издърпа ушите!

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Този Вергил гледа лошо,не ще да е с благ характер.Колко му е да направи още едно дете и после следващата.

Коментирай

Криси

преди 2 години

Женска злоба и комплексарщина от страна на коментаторките. Срещу Райна да тичате не можете да я стигнете .

Коментирай

Потребител

преди 2 години

Райна е много красива жена! И аз ще се разведа, ако ми обърне внимание!

Коментирай

Катя

преди 2 години

Яко завист! Обичайте се въпреки всичко и всички! И двамата сте свободни наслаждавайте се на любовта си! Хората винаги ще говорят, особено пък като са анонимни мишки, стават много смели!

Коментирай

Снежана

преди 2 години

Много Женска злоба и мъжка комплексарщина сред коментарите

Коментирай

Снежана

преди 2 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.