Кобилкина: Не си представям да съм постоянно с бебето

https://hotarena.net/az-jenata/kobilkina-ne-si-predstaviam-da-sam-postoianno-s-bebeto HotArena.net
Кобилкина: Не си представям да съм постоянно с бебето

Не мога да си представя да съм постоянно с бебето. Разбирам защо жените хващат депресия“, призна откровено сексоложката, узна HotArena.

 

35-годишната рускиня, която наскоро роди първородния си син, използва социалните мрежи, за да благодари на майка си и гледачката, които се грижат за отрочето й, тъй като, както самата тя твърди има нужда да излиза, да прави творчески проекти, да общува с хора и да обръща внимание на мъжа си, писа „България Днес“.

 

Наталия все пак признава, че е голямо щастие да гушка малкия Филип, когато той спи изкъпан и нахранен.

12 Коментара

кати

преди 5 години

Голямо щастие е да си гушкаш детето,когато някой друг ти го е нахранил,изкъпал и преоблякъл............няма що!Тъпа,грозна о..ца! Можеш да намираш време и за себе си и едновременно с това да се грижиш за детенцето си!Другите майчици дето нямат възможност да наемат гледачки и няма кой да им помага,всички в депресия ли са.......ахахахха,въпрос на организация и усещане.

Коментирай

тцтц

преди 5 години

противвна женшина.....детето в първите си години има нужда най-вече от майка си, тази топлота никой друг не може да я замени.....след време като порастне и като не иска да я вижда вече ще е късно да търси близост.....

Коментирай

Рони

преди 5 години

Долна пачавра!

Коментирай

Емо

преди 5 години

Прилича на клоун егати противната жена не е ли стара да гледа бебе

Коментирай

Денн

преди 5 години

Е, кака кобила е заета да обяснява на луди жени с излишни пари как да хванат някой мужчуин с членчик

Коментирай

Фф

преди 5 години

Колко прости жени има които слушат глупостите на този клоун ,че и пари и дават.....

Коментирай

....

преди 5 години

Аз съм на 25...отглеждам детето си сама, не защото не мога да го трупосам на някоя баба, но как тогава ще си кажа един ден.. Родих дете... Отгледах и възпитах ЧОВЕК.. Очевидно нямам житейският ви опит Г-жо Кубилкина, но преди да говорите не е зле да започнете и да мислите.. Не само за секс.. Хората са пренаситени от пошлост и вулгарност.. Младите ни жени се влияят от такива като вас.. Мислейки как да хванат златният х.й и да родят дете че да се подсигурят. А после тези деца биват възпитавани в една криворазбрана и морално осакатена цивилизация.

Коментирай

Ха

преди 5 години

Тя гушка детето си само когато то спи! А когато не спи бебето, какво ?

Коментирай

Мая

преди 5 години

Не я съдете.... това противно, отблъскващо същество наистина е по-добре да бъде колкото се може по-далече от детето си... и сега и за в бъдеще! Само така детето има шанс да стане нормален човек!

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

Ha ha

преди 4 години

Sprete s tozi ruski bokluk, prilicha na nastapen gushter. I ne znae kak da si izmie putkata kato wsjaka ruskinja, razdawa sex saveti, a ne ne znae edin minet da naprawi. WIE BALGARITE STE OTCAHALKI WSICHKI, DOBRE, CHE SLED 20-40 GODINI SHTYE IMA SAMO MANGALI V B BULGURISTAN..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.