Кобилкина се събра с мъжа си Такис

10 Септември 2023, 07:00


Наталия Кобилкина се събра с мъжа си Такис, с когото обяви, че официално са разведени. Причината е синът им Филип, който тези дни тръгна на училище. Родителите са искали да бъдат заедно с детето си в този важен ден.

„Нашият син вече стартира училище. Английска система почва училище от 4 години, това много различно от нашето обучение. Но наблюдавайки деца на нашите комшии колко са възпитани и развити, явно работи. Замислих се, че тези дни се срещнах в Лондон с десетина приятели и никой от тях няма деца, има семейства, но без деца. Това много типично за Лондон. Много хора предпочитат домашен любимец. Често работя с жени, които буквално убеждавам да имат деца. Не познавам майка, която би съжалила, че има дете дори и било много трудно. Но познавам доста жени, които се отказват да имат деца и после съжаляват. От сърце пожелавам на всички искащи да дойдат дечица във вашите семейства и да срещнете правилния партньор да ги имате заедно”, сподели Кобилкина във връзка с щастливия повод, който я е събрал с Такис.

Любопитно е, че малко преди тази среща тя беше в Гърция, а се твърди, че след раздялата им гръкът се е върнал да живее в родината си. Рускинята в момента е с постоянно местожителство в Лондон.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени