Коцето черпел енергия от бялото сладко

https://hotarena.net/laifstail/koceto-cherpel-energiia-ot-bialoto-sladko HotArena.net
Коцето черпел енергия от бялото сладко

Константин черпел енергия от бялото сладко. Не, не се визира някакъв наркотик, а буквално сладко от бели череши. Това става ясно от новото забавно клипче на Константин и рокаджията Димитър Ковачев – Фънки, който е познат и като част от журито на шоуто „Като две капки вода”.

 

„Мен, на черешата ли си?”, пита Фънки приятеля си. „От три дни, братле!”, провиква се Коцето, когато попада в кадър - действително се е покачил да бере череши. Двамата се понасят с кошничката към къщата на Коцето и започват да правят сладкото. Сипват в тенджера почистените от костилки череши и прибавят захар и вода. Когато сладкото става готово, зевзеците преминават към разсипването му в бурканчета. През това време Коцето издава тайната си. 15 минути преди да излезе на сцената, взима по една лъжичка сладко, максимум две. „И ви гарантирам, че избухвацията ще бъде на 100%”, заявява Коцето. Скоро с Фънки щели да покажат как се прави компот от сливи.

Междувременно, феновете тръпнат да видят брата на Константин – Светослав, който ще участва в новия клип на братовчедка им Лияна. Светослав, за който казват, че се занимава със собствен бизнес, винаги е странял от медийното пространство, макар че покрай известните си брат и братовчедка има близки познанства с много от попфолк звездите. „Браво, браво” е заглавието на песента на Лияна. Парчето е за „онзи незабравим, уникален, единствен мъж, за който когато си помислим, винаги въздъхваме и искаме още, и още”, издаде красивата певица.

4 Коментара

ами,

преди 1 година

Забавни са само за олигофрените като тях,иначе е публична тайна от какво бело черпи енергия чалгаропитека ...засега.

Коментирай

жу

преди 1 година

какво нещо е човешкият организъм-толкова години го трови с алкохол и наркотици,но още се държи и изглежда добре,браво з акоето,все пак е баща и съпруг...

Коментирай

Jjj

преди 1 година

На този, цял живот не му дойде акъла.

Коментирай

hehe

преди 1 година

баща и съпруг, който ще бъде запомнен от децата си с алкохолния си дъх. браво, браво наистина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.