Кое е първото нещо, което забелязва мъжът, когато се запознае с жена?

29 Юни 2023, 07:13


Мъжете обръщат голямо внимание на първата среща. Ето защо е важно да знаете какво гледат първо, за да направите добро първо впечатление, информира hubavajena.bg.

 

Външен вид


Първото нещо, което мъжът забелязва, е външният вид на жената. Всички хора гледат предимно външния вид, а мъжете още повече.

 

Не е нужно да изглеждате като супермодел, за да намерите мъжа на мечтите си. Достатъчно, за да се погрижите за себе си. И не говорим за най-скъпите дрехи или някакъв специален грим. За един мъж е достатъчно да види, че жената да има собствен стил и да е облечена с вкус. Що се отнася до характеристиките на външния вид и фигурата, тук е различно. Всеки харесва своето.

 

Емоционално състояние


Както показват многобройни експерименти и проучвания, ако жената не е в настроение, тогава тя практически няма шанс да задържи вниманието на мъжа и първото впечатление ще бъде развалено.

 

Мъжете не харесват, когато дамите излъчват агресия или недоволство. Много дами погрешно вярват, че събитията трябва да оформят настроението. Оказва се, че е точно обратното: настроението оформя събитията около нас. И именно то привлича мъжете или ги отблъсква. Важно е да се отървете от всички лоши спомени и да не оставяте техният отпечатък върху лицето си.

 

Има и други фактори, свързани с настроението, които влияят на опита от първата среща. Става дума за усмивка и стойка. Прието е, че стойката е пряк индикатор за моментното състояние на човек. Жените с приведен гръб, според проучванията, е много по-малко вероятно да привлекат вниманието на мъжете.

Усмивката също играе голяма роля. Разбира се, не е нужно да си я лепвате насила. По-скоро става въпрос за това, че мъжете харесват позитивни жени. Ето защо, по време на разговор е важно от време на време да се усмихвате. Мъжете възприемат това като най-добрия начин за флирт.

 

Мироглед и мисли


Първият задълбочен разговор е много важен. По време на запознанството един мъж едва ли ще разбере веднага всичко за една дама. Но поне мистерията ще започне да се разкрива. Мъжът се интересува преди всичко какви са приоритетите на жената, какво обича с цялото си сърце и какво мрази. И постепенно ще опознае една жената добре.

 

Ето един добър пример. Още преди първата среща едно жената може да види, например, колата на мъжа. Тя би могла да е скъпа и луксозна или пък да е някоя трошка. Ако дамата фокусира вниманието си върху това от самото начало, това означава, че тя обръща огромно внимание на материалните ценности.

Думите означават много. Ако мислите, че мъжете не обръщат внимание на това, тогава грешите. Силната половина на човечеството се слави с добра наблюдателност. Но най-често господата просто не дават да се разбере какви изводи са си направили от срещата. И това е съвсем нормално, вие бихте ли разкрили веднага на мъжа какво мислите за него? Едва ли. Ще изчакате, ще поопитате почвата и чак тогава, евентуално, може да коментирате нещо, свързано с него. И при силния пол е така.

 

Ето и още няколко ценни съвета за първа среща 


Не забравяйте да си сложите парфюм. Мъжете полудяват, когато момичето, което харесват, ухае добре. Не напразно учените смятат обонянието за сетиво, което е най-добре свързано с частта от мозъка, отговорна за паметта. Ако искате да бъдете запомнени от мъжа, използвайте парфюм.

 

Бъдете учтиви. Грубите думи не представят в добра светлина нежния пол. Говорете кратко, красиво и без паразитни думи.

 

Оставете малко мистерия, не разкривайте повече за себе си, отколкото трябва. Оставете някои интересни подробности за себе си и за следващите срещи.

И най-важният съвет, с който ще завършим - каквото и да се случи, опитайте се да бъдете себе си. Това винаги ще бъде оценено.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени