Кой как празнува любовта: Софка в Дубай, Ивайла Бакалова се събра с бившия на Маги Сидерова и още… + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/koi-kak-praznuva-liubovta-sofka-v-dubai-ivaila-bakalova-se-sabra-s-bivshiia-na-magi-siderova-i-oshte-snimki HotArena.net
Кой как празнува любовта: Софка в Дубай, Ивайла Бакалова се събра с бившия на Маги Сидерова и още… + СНИМКИ

Родните звезди използваха Деня на влюбените, за да си организират поне още една ваканция или да напишат любовни послания към любимите, съчинения за смисъла на любовта.

За други пък денят се оказа подходящ просто за... дивана. „Ще празнувам, като сипя две чаши хубаво вино, седна на дивана и се сгуша в Него... без балони и бонбони, но със сърце! Обичайте се! Истински!“, заяви певицата и тв водеща Алекс Раева. Нейната сродна душа - Мария Игнатова, дори не отбеляза 14 февруари. Нейният пример последва и Ивет Лалова. Най-бързата бяла жена, която иначе често публикува влюбени фотоси със своя Симоне, избра точно в Деня на влюбените да покаже перфектната си форма в къси панталонки. Първата ракета на България Григор Димитров също се отказа от сълзливи статуси и снимки, но написа: „Твоето несъвършенство е перфектно за сърцето, което те обича! Честит Свети Валентин!\"

Фолкзвездите Преслава и Софи Маринова си спретнаха поредно пътуване в Дубай. Двете бяха в компанията на половинките си, разбира се, както и с малката дъщеричка на Преслава Паола. Същата дестинация са избрали моделката Ивайла Бакалова, колежката й Роси Черногорова и бившият съпруг на Маги Сидерова - Борислав Желязков, известен като Боби Манекена. Той и Роси са двойка повече от две години, но избягваха да се появяват заедно. Съпругът на Роси - Митко Лудия, бе застрелян преди няколко години в Пловдив. Известно време Роси трябваше сама да се справя със сполетялата я трагедия и грижите за децата си. Но сега вече видимо е щастлива. Антония Петрова, която се радва на щедри подаръци от съпруга си по всякакви поводи, получи пътуване до Париж и за 14 февруари.

Един от най-романтичните дни отбеляза и Емилия, която роди дъщеря само преди броени дни. Певицата написа в профила си прочувствено послание с поетичен нюанс за любовта, която е „Най-голямата сила. Тя е онова чувство, което ни разтърсва, пренарежда приоритети, мисли и желания. Тя ни кара да се вълнуваме, да мечтаем, да копнеем, и да бъдем по-добри хора. Любовта е танц прекрасен, птица, която трябва да лети. Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи. Желая ви да танцувате цял живот този танц на любовта“, завършва накрая Емилия, като „аранжира“ снимките й с Башур в сърца.

Без този плам, но пък със сигурност с любов празникът чества една любопитна тройка. Фолкпевицата Цветелина Янева отбеляза празника с фотосесия в басейн. Но не това е толкова важно, колкото пищната рокля от рози и балоните сърчица. Феновете й бяха във възторг - от коментари „Царица“ до „Божествено красива“.

Небрежно, но пък истински вълнуващо, показаха любовта си Драго Симеонов и звездата от „Пътят на честта“ София Маринкова - просто колко са щастливи един до друг. По същия начин и една друга дама - Петя Дикова, реши да обясни какво означава за нея любовта. „Илиян ме научи, че 14 февруари може да е и през март, Денят на влюбените може да е и през нощта, поезията може да е и в прозата и че клишетата са такива, защото са верни. Той ми показа и другото лице на любовта - ежедневната работа и грижа за нея. Това е снимка, направена на село, а не в студио. Децата си играят с багери, Илиян е рошав като сърфист, а тати запечата един момент на нежност между нас. За всички неконвенционални поводи и моменти, които празнуват любовта“, сподели философските си разсъждения Петя.

Неочаквано, но други просто „отсвириха“ или неглижираха празника. Точно когато мнозина очакваха Златка Райкова и Благой Георгиев да изпаднат в неконтролируеми страсти, те избраха просто да обърнат внимание на рекламните си кампании. Вероятно защото само преди броени дни се върнаха от романтична ваканция. Другата Златка - Димитрова, отбеляза деня със стих.

Звезда от Пътят на честта с юбилей

Близначката Доротея Толева, която изигра личната телохранителка на София Маринкова в сериала на NOVA “Пътят на честта“, празнува рожден ден на Св. Валентин заедно със сестра си Емануела. И макар че Емануела не намира за специален деня, в който са родени тя и сестра й Доротея, съпругът й Андрей е на друго мнение: „Точно на днешния ден се е родило момичето, което ми показва всеки ден какво е любов! Тя се страхува малко от остаряването, а не бива, защото аз ще съм до нея. Каквото и да празнувате днес, пийте и за нейно здраве! Честит рожден ден, Еми! Обичам те!“, написа продуцентът, който рядко излива емоции в мрежата. Рожденичката пък просто отбеляза: „Не съм от хората, които се чувстват особено тържествено на рождените си дни и днешният ден нямаше да е толкова специален за мен, ако не споделях празника с моята прекрасна Дори! Толкова съм благодарна на Господа, че делим всичко от 35 години и почти 9 месеца! Не мога да намеря точните думи за тази ми емоция, а и няма нужда. Пожелавам ни здраве. Пожелавам същото и на вас! Амин!“.

Източник: Телеграф

5 Коментара

toca krokodilo

преди 2 години

a krokodila gena batinkovi kak sa praznuvali?

Коментирай

гущерови

преди 2 години

на река нил как къде

Коментирай

sherlok

преди 2 години

v sobstvenoto im blato shato batinkovi sa se vargalqli

Коментирай

Аз съм

преди 2 години

За Тоца, само един ред. Жалко за усиленото и хвалене какво е яла, пила, къде е спала, с какво са я изненали, с проследяване пътя на "нещото" от магазина до Тоциния пръст.

Коментирай

gazara

преди 2 години

batinkata za tolkoz e platil trupa zapasi v 6kembeto za avtoritet nqma samo toca da har4i kradenite pari

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.