Кой обра до шушка Венелин Петков?

14 Август 2023, 13:00


Бившият шеф на новините в Би Ти Ви се преквалифицира в детски учител и университетски преподавателБившият началник на новините в Би Ти Ви Венелин Петков наскоро е станал жертва на нагли апаши. За случая разказа самият Венелин в електронните медии. От думите му излиза наяве, че къщата му е била брутално обрана от крадци. Те не просто отмъкнали каквото им видели очите, но посегнали даже на кабелите, а след влизането им с взлом имотът бил в покъртително положение.


„Разбиха къщата и ми изтръгнаха съвсем всички кабели от стените. Разбрах, че ги горели и предавали медта за остаряло желязо жалва се журналистът, който от няколко месеца живее напълно самичък в палата си в Бистрица. Половинката му и майка на двете му деца Николета Маданска, която бе спортна водеща в Би Ти Ви, си събрала багажа и си тръгнала от къщата на Петков. Тя се пренесла дружно с децата в друго близо до София село, именно Лозен, където родителите й имат дом. Тъй като двамата с Венелин нямаха брак, Николета не можела да претендира за част от къщата му в Бистрица.


Запознати издават, че някогашният началник на Би Ти Ви построил голямата къща още до момента, в който вземал тлъста заплата за изявите си на малкия екран. Допреди това той живеел в тясна квартира в остаряла кооперация на столичната ул. „Иван-Асен II“. Съседи на Венелин разясняват, че къщата му била на два етажа и от нея лъхал разкош.


Той обаче бранел персоналното си пространство по всякакъв начин и даже най-любопитните комшии не можели да хвърлят взор върху цялостния образ на постройката.
Докато двамата с Николета бяха влюбени и щастливи, тя постоянно споделяше фрагменти от домашния им уют в обществените мрежи въпреки нежеланието на Венелин. От тях бе видно, че дворът на парцела в Бистрица е огромен, облицован с благороден камък, със зелена ливада, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда. В момента обаче журналистът живеел там самичък като кукувица, а Николета не припарвала до тогавашното им любовно гнездо. Наскоро тя показа, че е била на море с двамата им малки синове в чужбина, а Венелин по същото време е почивал като ерген и е карал сърф в прилежаща Гърция, пише Минаха години.


Вероятно Маданска скоро ще се върне още веднъж в Би Ти Ви като водещ на спортната емисия, защото майчинството й изтича. След уволнението на Петков тя не приключи договора си с медията. Бившият й любим пък е учител на деца в елитно частно учебно заведение в София, а наесен ще води лекции и в УНСС. Венелин ще преподава на магистрите в специалност „Мултимедийна публицистика" към катедра „Медии и публични връзки“ в - столичния ВУЗ като хоноруван учител.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени